Året der gik – sikke hurtigt det gik. Er det allerede 2018? Synes lige 2017 er startet.

Sådan i årets første dage er det altid rart at tænke lidt over det forgangne år, på det der var godt og det der måske ikke var så godt.

Mit udgangspunkt i disse tanker er selvfølgelig min garderobe. Hvad har jeg været særlig glad for, hvad har været mindre godt og så fremdeles.

 

Årets køb/Outfit

Årets køb må uden tvivl være min grønne kjole. Da jeg første gang så den i en butik vidste jeg bare at det var en kjole jeg ville blive glad for. Prisen vidste jeg dog at min bankrådgiver ikke ville blive glad for, så jeg fandt den på udsalg var jeg bare så glad.

Desværre er så sket det med kjolen, at den er smidt ud. Ikke fordi jeg ikke ville bruge den mere, næ fordi at den skulle renses og renseriet lavede en fejl og kjolen blev ødelagt. Jeg har fået fuld erstatning, men det får jeg jo desværre ikke min kjole af.

 

Årets mode kiks.

Jo jo, jeg har lavet et kæmpe modekiks i 2017, som heldigvis ikke er blevet foreviget. På mit arbejde er der relativt koldt om sommeren, så det er nødvendigt med strømpebukser. (I hvertfald for mig) Men da det ofte er varmt nok i bilen, så tager jeg først strømpebukserne på, på arbejdet. Men jeg viser jer her 3 beklædningsdele, så kan I selv gætte jer frem 😉

 

 

Årets beauty produkt.

Der er også flyttet lidt nyt ind i beauty sektionen og her er det jeg helt klart har været gladest for er min DreamSkin Perfect Skin Cushion. Èn creme pudder vil jeg måske kalde den.

 

Jeg har brugt lidt tid på at lære hvorda jeg brugte den, men nu er jeg så glad for den. Hvad den kan jeg ikke har oplevet ved en foundation eller anden pudder er at den er nem at bruge, og vigtigst af alt – jeg føler ikke jeg har meget make-up på.

 

Jeg har set at så mange  andre bloggere også skriver hvilke indlæg, der har været deres mest læste, det kan jeg da også.

 

/Annette

 

Følg min blog på Bloglovin' eller via Facebook
Del: