Army farvet kjole

Jeg forstår faktisk ikke mig selv, hvorfor der ikke allerede er en army farvet kjole i mit klædeskab. For jeg kan godt lide grøn og army er ingen undtagelse. Jeg har her fundet et lille udvalg i 3 forskellige prislejder. Jeg vil desuden skriver lidt om hvordan jeg vil style dem.

Army kjoler, der gerne må flytte hjem i mit klædeskab

Den første kjole er fra Lovechild 1979. Jeg kan godt lide de oversized ærmer, som jeg synes er klædeligt til de fleste. At der er et bælte kan skabe lidt struktur i en ellers løs kjole. Kjolen er midten er fra Arket. Jeg kan godt lide bindebåndet i halsen, og det meget løse snit. Sidste kjole er fra H&M. Prisen er meget venlig og dertil kan jeg godt lide skuldrene.

Med sådan en løs kjole, vil jeg altid have en underkjole på, næsten uanset vejret. Jeg har et par eksemler i mit indlæg inderst inde.

Hvordan jeg vil style en army farvet kjole

Når vi kommer længere hen på sommeren, synes jeg en army farvet kjole bliver fantastisk til bare ben (forhåbentlig med lidt kulør), men indtil da må jeg trække i strømpebukserne.

 

Begge strømpebukser er fra Hype the detail, og så her. Jeg fik tidligere på året øje på dette brand (Ved ikke hvor gammelt det er), og jeg synes de laver nogle virkelig fine strømpebukser

 

Jeg synes sagtens at kjolen kan stå alene, men den kan varieres ved fx en strik vest, som er nemme at finde for tiden.

Jeg vil nok strikke mig en vest, men jeg bliver da inspireret af fx disse 2. Den første er fra Karen by Simonsen og jeg synes det oversized vil passe godt til en af de løse army kjoler. Den lyserøde vest er fra Cos Stores. Jeg er vild med farvekombinationen army og lyserød.

Nå, men nu skal jeg bare beslutte mig for hvilke én af de 3 det skal være.

/Annette

Følg min blog på Bloglovin' eller via Facebook
Share:

4 Comments

 1. 25. maj 2020 / 16:43

  Hej Annette

  Jeg elsker grønt og i særdeleshed armygrøn personligt er jeg nok mest til kjolen til højre fra H&M og tror den vil være ret fin med en åben vest

  Glæder mig til at se hvilken kjole du vælger

  Kh
  Louise

  • Annette
   Forfatter
   1. juni 2020 / 12:30

   Tak for dit input Louise. Jeg tænker forsat over hvilke det skal være 🙂
   /Annette

 2. 25. maj 2020 / 21:38

  Uhh jeg er slet ikke til grønt, det kan jeg bare ikke finde ud af. Men jeg kan godt se, at den lyserøde vest, vil være fin til det armygrønne. Hvorfor nøjes med 1 kjole, kan du ikke sagtens have 2 grønne kjoler?

  Kh fra Janet

  • Annette
   Forfatter
   1. juni 2020 / 12:29

   Tak Janet, kan lide din tankegang 😉 Men jeg tror jeg må nøjes med 1, der er jo så mange andre kjoler der også gerne må hænge hjemme i skabet.
   /Annette

error: Content is protected !!