En god basis kjole i skabet

Det er vigtigt at nogle gode basis ting i sit klædeskab, jeg har blandt andet god basis kjole. Da vi har forskel smag, er basis heldigvis også individuelt – eller dvs. det synes jeg det er.

Jeg synes det er vigtigt at have en god basis kjole. For mig er det en kjole, jeg kan tage på en hvilken som helst dag, og så føle mig godt tilpas.

Kjolen for mig er basis, da den kan styles på forskellige måder, hvilke jeg viser her

For tiden er minimalisme og capusle garderober blevet virkelig in. Det går ud på at have få items, som så kan krydses på alverdens måder.

Dette er jeg i bund og grund enige i. Jeg synes dog lidt af den individueller stil forsvinder. Hvis vi alle har jeans, en hvid t-shirt og blazer i vores klædeskab. Jeg ved godt at det ikke er samme items vi alle skal have, men alligevel. Jeg synes noget af det individuelle i stilen forsvinder. Her jeg sikker på en del er uenige. Men for mig er individuel stil utroligt vigtigt, nok derfor jeg er så passioneret omkring mode.

Jeg ved jeg har meget tøj i mit klædeskab, men jeg kan ikke se nogen grund til at smide noget ud, hvis jeg bruger det. Og jeg bruger mit tøj. Ikke alt ugentlig men ofte nok til at jeg synes det er værd at gemme. Derudover nyder jeg når jeg kan hive noget frem fra klædeskabet som jeg måske ikke bruger så ofte. Men når jeg så gør, at det var lige det jeg skulle have på. Fx. Nytårsaften kombinerede jeg et outfit af ting fra klædeskabet, som bestemt ikke luftes så tit.

Styling af basis kjolen

Hvad der er en basis kjole hos de enkelte er heldigvis individuelt. For mig er det en kjole med en kæmpe sløjfe. Men det er især faconen, der gør at jeg bruger den ofte. Kjolen er lidt løs i det, det gør jeg føler mig godt tilpas i den. Den er ikke super lang, så reelt det kunne den også bruges ovenpå et par bukser hvilke jeg nu ikke gør.

Her viser jeg kjolen med en vest og med en blazer. Jeg bruger også ofte meget forskellige strømpebukser samt sko eller støvler. Men da den er lidt kort er det altid relativt grove strømpebusker jeg bruger til den.

Har du en god basis kjole i kædeskabet?

/Annette

Følg min blog på Bloglovin' eller via Facebook
Share:

8 Comments

 1. 21. marts 2021 / 11:39

  Altid en god ide med nogle basis items i klædeskabet. Og din basis kjole er så fin

  Jeg har en grønmeleret kjole, som også er relativ let at style casual og ‘fint’

  God søndag☀️

  Kh
  Louise

  • Annette
   Forfatter
   21. marts 2021 / 15:59

   Hej Louise.
   Det er fantastisk med tøj der kan bruges til alt afhængigt af stylingen
   /Annette

 2. 21. marts 2021 / 14:32

  Ja, det med et basis outfit er også noget jeg dyrker, både mht kjoler og andet. Der skal ikke tænkes så meget, hvilket passer mig fint, bare jeg kan passe tøjet… Det er så blevet en ny udfordring, i disse tider.

  • Annette
   Forfatter
   21. marts 2021 / 15:57

   Hej Janet.

   Jo, tak det kender jeg desværre godt
   /Annette

 3. 21. marts 2021 / 19:54

  Jeg er meget enig med dig ift at stil stadig bør bære præg af noget individuelt selv om det er capsule.
  For mig er det vigtigt at jeg altid har en sort maxikjole som dur hvadenten det er vinter eller sommer. Og derudover har jeg også en del andre maxikjoler som dog er mere sæsonprægede. De er ofte kernepunktet i min garderobe sammen med “det almindelige”: jeans, tees, blazers, strik 🙂

  Kh
  Marlene

  • Annette
   Forfatter
   27. marts 2021 / 10:55

   Hej Marlene. Du har så ret, et stk basis tøj der kan bruges både sommer og vinter er fantastisk.
   /Annette

  • Annette
   Forfatter
   2. april 2021 / 14:33

   Tak, dem er jeg også ret glade for, og har i 3 farver.
   /Annette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: Content is protected !!