Indlægget er udarbejdet i samarbejde med Hunkemöller

Jeg er begyndt at træne, noget jeg længe har taget mig “mod” til. Men nu er den der. Jeg startede faktisk allerede med at træne i maj måned, men holdt pause i juli.

Mit mål er ikke at tabe mig, mit mål er velvære.

Valget er faldet på personlig træning – forstået på den måde at vi er 6 på et hold. 2 gange om ugen. 30 min styrketræning og 30 min puls. Jeg vil fremadrettet prøve at komme ud at løbe 1 gang, men fra ikke at have dyrket regelmæssig motion i lang tid, så har jeg lagt ud med de 2 gange.

Min personlige tøjstil er jo ikke ligefrem til den sporty side, og tøj er vel egentlig også ligegyldigt når man træner eller er det?

Selvfølgelig kan man træne i hvad som helst. Jeg har da heller ikke været ude og investere i det helt store andet end en sportsbh. Dette er for mig super vigtigt. Jeg kan personligt godt lide at tingene pakkes stramt ind, men det er jo meget forskelligt for kvinde til kvinde.

Jeg har oplevet nogle sportsbh’er der fordi de skal støtte, så har været så svære at få på, at det næsten har taget længere tid end selve træningen (Ok, overdrivelse fremmer forståelsen) Jeg kan derfor godt dem, med lynlås foran. De er ret nemme at “komme i”.

Sportsbh der støtter

Denne sportsbh fra Hunkemöller har lynlåse og en fornuftig pris.

Hvad jeg har over, er hvad jeg har liggende. Jeg har da løbet lidt engang i mellem, så det er løbe thights og bluse. Det fungerer fint.

Hvorfor jeg er begyndt at træne hos en personlig træner?

For en del år siden, trænede jeg i et fitnesscenter. Det var der egentlig ikke noget galt med, men det kræver disciplin. Noget jeg pt ikke har.

Jeg har derfor valgt en personlig træning, for at få disciplinen og til sidst ikke kan undvære den velvære jeg får efter en gang træning. Jeg har desuden valgt at træne lokalt og træner hos Agnete. Jeg nyder at den dygtige træner kender mit navn, kan skælde mig ud når jeg ikke yder maks, og rose mig når jeg gør. Efter et par børn og 2 kejsersnit er mine mavemuskler ikke hvad de har været, så det er rart at Agnet ved dette og kan hjælpe mig i de forskellige øvelser.

Jeg kan desuden godt lidt tempoet. For der må gerne være fart over feltet. Når vi har puls nyder jeg når Agnete sætter noget heavy på, for så bare at give den gas. Min favorit øvelse er battle-robe. At stå der og svinge med 2 kæmpe reb og en kettlebell på 28 kg – det er der bare noget tilfredsstillende ved.

Resultaterne og fremadrettet

Da jeg ikke har omlagt min kost eller ellers foretaget mig noget, så har jeg ikke tabt mig synderligt. Jeg har fået mere muskelmasse, hvilke i bund og grund også var formålet. Jeg kan mærke på noget af mit tøj, at det sidder anderledes, hvilke er en kæmpe fornøjelse.

Jeg har besluttet mig at træne hos Agnete til og med september. Indtil da er vi også udenfor og det er super lækkert at træne sådan. Grunden til at jeg ikke fortsætter er desværre prisen. Når vi ikke er flere på holdet, så koster træningen selvfølgelig også mere. (udbyttet har matchet prisen) Jeg satser på at være begyndt at træne på denne intensive måde, gør at jeg får disciplinen i et fitness center.

Har du fundet den træningform der passer dig?

/Annette

Følg min blog på Bloglovin' eller via Facebook
Del: