Jeg synes jeg længe har manglet en beige nederdel, men nu er min søgen endelig slut.

Beige nederdel


I efteråret var vi på Østregasværk. Det var én af de første gange vi havde drengene med i teateret og det var et kæmpe hit. Vi så Sigurd Barrets show om de græske guder. Den store havde allerede læst lidt om emnet, men ikke den lille. Det var nu ingen hindring, og vi havde en dejlig fælles oplevelse.

Efter showet spiste vi på en café på Østerbro. Et område jeg tidligere brugte en del, da jeg i mine unge dage boede på Nørrebro, men nu hører det til sjældenhederne. Efter frokosten fik jeg lige en times tid i et par butikker: Drengene er ikke de store tilhængere af at shoppe… uhm… men én gang imellem giver de sig.

Mit første besøg var så OZ. Jeg er vild med det udvalg af brands de har der. Og der hang også den beige nederdel jeg så længe havde manglet i mit klædeskab.

 


Nederdel: Grifoni (Kan fås her), Skjorte: No21

Hvorfor det blev den beige nederdel

Jeg kan godt lide a-faconen og ikke mindst det meget klædelige wienerlæg foran. Desuden sidder nederdelen til i taljen, hvilke jeg pt er ret så glad for. På dette outfit har jeg sat nederdelen sammen med en  mørk oliven farvet skjorte, hvor jeg synes farverne virkelig klæder hinanden. Men jeg kan stort set sætte alle farver til den nederdel, hvilke er det dejlige ved den farve, næste gang tror jeg det bliver med en blå skjorte.

 

/Annette

 

Følg min blog på Bloglovin' eller via Facebook
Del: