En mere bevidst forbruger

I 2019 og fremover vil jeg være en mere bevidst forbruger.

Jeg er normalt ikke politisk her på bloggen. Men efter finansloven for 2019 og det meget lille budget der er sat af til klimaet er jeg blevet rystet. Hvorfor gøres der ikke noget? I et land som Danmark burde vi netop af alle have ressourcerne. Alligevel sættes der færre penge af til klimaet end til så meget andet jeg slet ikke vil kommentere her.

I starten af august læste jeg en artikel vedr. jorden ressourcer. Fra august 2018 af og resten af året, har vi overforbrugt hvad jorden kunne klare. Dvs. alt fra 2. august og til 31. december har været ”misbrug” af jorden. Denne dato bliver desværre hvert år tidligere og tidligere.

Jeg er ikke politiker, eller miljø kyndig, men en mor der er bekymret for udviklingen i den verden, hvor jeg har sat mine børn til at leve i. Hvordan ser miljøet og klimaet ud når de bliver store eller selv skal stifte familie?

Baseret herpå har jeg besluttet mig for, at i januar måned, vil jeg her på bloggen kaste mig ud i at skrive om andet end mode. Jeg vil se på hvordan jeg som helt almindelig forbruger, kan blive mere bevidst om mine valg med klimaet og miljøet for øje. Jeg ved at min lille husholdning alene ikke kan ændre på hele verden, men ”Mange bække små – gør en stor å”

En mere bevidst forbruger
Håber I vil læse med!!
/ Annette

Følg min blog på Bloglovin' eller via Facebook
Share:

4 Comments

 1. Gitte Kirstine
  2. januar 2019 / 22:12

  Spændende – det vil jeg klart følge med i

  • Annette
   Forfatter
   3. januar 2019 / 21:06

   Tak Gitte – Det glæder mig meget.
   /Annette

 2. Kirsten Nielsen
  4. januar 2019 / 10:34

  Hvor er det godt skrevet! Jeg har læst de samme tal og det er vildt skræmmende. Jeg synes i øvrigt allerede, at det er gode overvejelser, at handle kvalitet frem for kvantitet. Hellere købe noget lækkert tøj, som kan bruges i mange år, frem for hurtigt skiftende mode. Er spændt på at læse, hvad du ellers har på hjertet.

  Tak for en fin blog 🙂

  • Annette
   Forfatter
   4. januar 2019 / 22:13

   1000 tak for din kommentar. Jeg er så enig, kvalitet frem for kvantitet. Jeg holder meget af at læse om mode i div. blade og nettet men alt handler om køb og køb. Jeg gider det ikke.
   /Annette