Blå skjorte og så lidt om blogger netværk

I forrige uge havde jeg min nye blå skjorte fra By Malene Birger på.

Anledningen til skjorte debuten var, at jeg havde et møde i København. Jeg synes det var en god anledning. At jeg så ovenikøbet mødte én jeg kendte på vej til mit møde gjorde blot hele dagen lidt bedre.

Jeg mødte Lise, som jeg kender gennem det blogger netværk jeg er medlem af. For snart 3 år siden valgte jeg at få mit eget domæne efter at blogget på wordpress’s domæne i nogle år. Det betyder jo så at jeg er “helt alene”. Jeg manglede noget/nogen at sparre med. Jeg blev derfor gjort opmærksom på Bloggers By Heart, som er et netværk for selvstændige bloggere. Det er ganske frivilligt, og der er ingen krav, til størrelse, omsætning mm.

Vi hjælpes ad via en Facebook gruppe. Her er det ofte tekniske problemstillinger der vendes, og alle byder ind med den viden de har. Det har været her jeg virkelig har fået meget hjælp, da der kom nye GDPR regler i maj. Jeg har mødte nogle af de andre bloggere til nogle forskellige events, og alle er bare så søde og imødekommende.

Hjemmesiden hvor alle netværkets bloggere er i gang med at relanceret og det er blevet så flot. Netværket gør I det hele taget meget for at promovere os bloggere, så jeg kan kun anbefale andre der ikke har et netværk at melde sig ind.

Nå, men tilbage til den blå skjorte

Jeg ved det er en blå skjorte, men jeg havde virkelig glædet mig til at have den på for første gang. Jeg havde virkelig tænkt meget over hvordan jeg ville style den, og her er resultatet.

Skjorte: By Malene Birger, Nederdel: Neo Noir, Sko: Pura Lopez, Strømper: Legwear

/Annette

 

Følg min blog på Bloglovin' eller via Facebook

3 Comments

 1. 21. september 2018 / 5:35

  Hej Annette, det var også rigtig dejligt at møde dig! I anledning af dit indlæg kunne jeg jo sige meget om netværket, som jo selvfølgelig er fantastisk med jeres hjælp.

  Men tilbage til dit outfit! Jeg synes faktisk det er en fed styling. Det er lidt svært at få peppet en blå corporate skjorte op, men det klarede du vidst uden problemer.

  Er dine hvide strømper ikke dit trademark snart? 🙂

  Kh. Lise

  • Annette
   Forfatter
   21. september 2018 / 20:09

   Hej Lise.

   Jo, de hvide strømpebukser er vist ved at blive mit trademark – men hvad det har jeg nu ikke noget imod 😉 ha ha

   /Annette

error: Content is protected !!