Blomstret kjoler er bestemt noget, der er fremme i mode billedet pt. Fordelen synes jeg er at selvom det er en kjole, så kan en blomstret kjole varieres og dermed bruges meget.

Mine favorit blomstret kjoler

Jeg har allerede, i mit indlæg om efterårets trends, vist denne grønne kjole fra Lovechild 1979. Men jeg synes den er så fin. Det er prisen desværre også, og det er grunden til at den endnu ikke hænger hjemme i mit klædeskab. Den er så fin i sig selv, men bestemt også en stor vamset cardigan som fx denne fra Designers Remix.

Kjole nummer 2 er fra Modström. Jeg er vild med den grønne farve, og kjolens snit. Løs og alligevel med facon. Jeg vil nok oftest bruge kjolen som den er, men ellers en flot strik over som denne fra Basic Apparel, vil fremhæve sløjfen. Selvom kjolen er ret så fravestålende i sig selv, ville jeg ikke have noget i mod at sætte en stærk farve sammen med, som fx den blås sweater.

Begge kjolers udseende vil også kunne ændres meget afhængigt af hvad man har på fødderne.

 

Sneakers eller en herresko, som denne fra Other Stories. Til hverdagen og mere business looket, et par høje støver, som disse fra Zara. Sidste men ikke mindst også til hverdag et par klassiske pumps, som disse fra Pura Lopez.

 

Hvordan ville du style kjolerne?

/Annette

Følg min blog på Bloglovin' eller via Facebook
Del: