Da jeg så denne nude kjole, tænkte jeg straks at den kunne udfylde en plads i mit skab, som den ting, man altid kan tage på. Og det har den til fulde gjort.

På trods af den relativ store sløjfe, er den ret så nem at style. I dagens outfit, med et lidt grov støvle.

Kjole til jobbet En nem kjole der kan styles som man vil. Stylingen af kjolen er i dag enkel, men kan varieres

Kjole: See by Chloé, Støvler: Ganni, Strømpebukser: Legwear.dk

Jeg lægger mere og mere vægt på tøj, som jeg kan bruge i flere situationer og dermed kan være nemme at style forskelligt. Umiddelbart når man ser denne kjole, så er det sløjfen der træder frem. Ja, det er en markant sløjfe, men for det første kan den bindes forskelligt.

Jeg bruger ofte kjolen med en skjorte eller blonde bluse under, og den ændrer udseende. Jeg har også lade være med at binde sløjfen, men i stedet bruge én af mine tørklæde ringe (som jeg har på her)

Ude over dette, så ændre kjolen også meget udseende afhængigt af hvilke type strømpebukser jeg har på. Og selvfølgelig ikke mindst sko. I vinters da det var rigtigt koldt, har jeg også haft en blazer på til den.

 

Èn kjole mange outfit, perfekt.

/Annette

Følg min blog på Bloglovin' eller via Facebook
Del: