I går var jeg til et foredrag  – “Damen i midten”

En vildt flot coffeetable book, skrevet af Julia Lahme. 

Foredraget tog udgangspunkt i bogen af samme navn. Bogen er skrevet i samarbejde med Magasin og handler om kvindemodens udvikling i de 150 år, som Magasin har eksisteret. Jeg har endnu ikke læst bogen, men glæder mig.

Foredraget i går var virkelig inspirerende og jeg fik helt lyst til at sige mit job op, og begynde at forske i modens historie i stedet. Mode er for mig ikke det jeg kan finde i butikkerne, men i høj grad det, der kan siges ved moden. Nå, meget mere om dette en anden gang.

Foredraget gav anledning til at jeg kunne tage min  nye nederdel på. Ikke at den “siger så meget”, men er nu ret glad for den alligevel.

Nederdel: Designers Remix, Frakke: Baum und Pferdgarten, sweater: Zara, sko: Nike.

 

Og så jeg er lige “Damen i midten”…

/Annette

 

Følg min blog på Bloglovin' eller via Facebook
Del: