Det var så 2019

Hvor blev 2019 dog af? Sikke tiden går, nu hedder det allerede 2020.

Nå, men efterhånden “traditionen” tro, vil jeg kigge lidt tilbage på 2019 – set med bloggens øjne.

Da jeg skrev lignede indlæg for 2018, sluttede jeg af med en refleksion over modens forbrugsfest. Denne køb og smid-væk tendens, der har hersket i modebilledet noget tid. Jeg startede også 2019 med at skrive om “Den bevidste forbruger” i hele januar. Det bevirkede desværre at jeg i lang tid fik, hvad jeg næsten vil kalde, en skrive blokering. Jeg havde virkelig svært ved at skrive om mode og trends, når jeg reelt ikke synes om at moden skal være så flygtig. Jeg følte jeg kun kunne skrive om bæredygtig mode, hvilke heldigvis er et stigende marked, men endnu ikke så udbredt.

Èn dag til frokost talte jeg med en kollega, hvor vi talte om min blog og min skrive blokade. Hun kunne forstå mit dilemma, men gav mig samtidig et par gode “råd” om hvad bæredygtig mode jo egentlig også kan være. Jeg er allerede en “bevidst forbruger” når det kommer til mode. Jeg impuls køber ikke, jeg køber klassiske ting der holder. Jeg køber kvalitet frem for kvantitet og det er for mig at være bæredygtig.

At komme frem til dette var en lang proces, men nu har jeg lysten til at blogge igen og forhåbenligt inspirere til at klassisk mode ikke behøver at være kedelig og at det er ok at have tøj i sit klædeskab med en del år på bagen.

Når alt dette er sagt, så et tilbageblik på 2019. Da der var en lang periode hvor det ikke handlede om min blog, så faldt jeg over at strikke. Noget der har betydet meget for mig i 2019. Jeg nyder det virkelig og jeg har kunne se fremskridt i min kunnen og så slapper jeg af. Det er blevet min mindfulness i en travl hverdag.

Årets outfit.

Årets outfit er derfor også med en af mine kreationer.

Denne lysegrønne bluse fra A Nordic knitting Tale, er bestemt én af mine favoritter. Så meget at jeg kunne finde på at strikke den i flere farver. Den er så klassisk og feminin. Farven jeg valgte er meget fersk i forhold til resten af min garderobe, men hvad min horisont skal jo også udvides en gang imellem.

Den hvide nederdel (fra Inwear) er én jeg har fundet frem fra klædeskabet og jeg er blevet ret glad for den igen. Derfor er det “årets outfit”, da det er så meget mig og min stil.

Nu glæder jeg mig til resten af 2020, for a se hvad det bringer.

/Annette

 

Følg min blog på Bloglovin' eller via Facebook
Share:

4 Comments

 1. 7. januar 2020 / 0:00

  Godt du skriver igen – og
  kvalitetskøb kan altid svare sig, det kan sagtens tåle mange år på bagen, so to speak Hihi.

  Kh fra Janet

  • Annette
   Forfatter
   9. januar 2020 / 16:42

   Kære Janet.
   Nemlig – jeg har et par stykker der har mindst 10 år på bagen, men hvad så længe kvaliteten er der 😉
   /Annette

 2. 7. januar 2020 / 9:23

  Kære Anette
  Dejligt at høre at du er tilbage på bloggen igen. Og jeg glæder mig til at følge dine indlæg om bære dygtig mode i 2020.

  Skøn lysegrøn trøje du har strikket

  Godt nytår

  Bedste hilsner
  Louise

  • Annette
   Forfatter
   9. januar 2020 / 16:41

   Kære Louise.

   1000 tak skal du have, det er så dejligt du læser med 🙂
   /Annette

error: Content is protected !!