Det var så den efterårs ferie

Første dag efter efterårsferien er afsluttet. Den hedder sofa for resten, men lige inden da lidt tanker om ugen.

Denne efterårsferie har været meget anderledes end vores “normale” ferie. Normalt prioriterer Manden og jeg at holde ferie sammen, men da vi til foråret skal bruge nogle feriedage der, så kunne vi derfor ikke tage fri hele ugen. Og vi prioriterede at drengen så skulle have fri, så vi blev nødt til at splitte ugen op.

Det var nu hyggeligt at have drengene for sig selv, men som familie lidt kedeligt. Jeg havde fri mandag og tirsdag og her er hvad vi gjorde.


Mandag alene med drengene.

Mandagen stod på Zoologisk Museum. Et museum jeg ikke har besøgt i mange år, men også et jeg glædede mig til at vise frem. Ene og alene på grund af de 2 store hval skeletter. De hang der heldigvis fortsat, og det var sjovt at se drengenes reaktioner på hvor store de egentlig var. I et af rummene på museet kunne man desuden studere kranierne fra forskellige dyr. Her brugte vi en del tid.

På vejen hjem, var vi “rigtige” turister og tog en runde i den nye Cityring. Jeg kunne slappe af, og ungerne var underholdt win-win.

Da vi kom hjem, fik drengene lidt tid med en film og jeg fik kigget lidt mere min nye blog bog fra Bloggers By Heart (Det blogger netværk jeg er en del af)

Tirsdagen

Noget af det mine drenge nyder, er at være hjemme en hel dag i pyjamas. Det var efterårsferie, så det “ønske” kunne nemt opfyldes.

Vi fik bagt brunsviger i en rigtig børnevenlig version fra Bag med de mindste.

Ulemepen er at vi herhjemme ser “De store bagedyst” og ungerne nyder det. De tror desværre også at mine bageevner er som dem i TV’et og det kan jeg så afsløre at de ikke er. “Bag med de mindste” er et perfekt niveau til mig – det bunder nok i at det ikke interesserer mig.

Nå, men mens dejede hævede sad drengene og spillede lidt, mens jeg fik rygget op i klædeskabet. Noget jeger meget dårlig til. Jeg gemmer og gemmer, for tænk nu hvis… men det der hvis kommer bare sjældent og dertil kommer at der var noget tøj jeg ikke helt kunne passe mere, og jeg er ikke af den overbevisning om at jeg nok skal komme det igen. Det kan da godt være jeg på et tidspunkt gør det, men lige nu.

Efterårs oprydning i klædeskabet

Derudover blevet der som jeg forudså spillet en masse “King of Tokyo” og ellers bare hygget.

Det var lidt specielt at være på arbejde mens drengene holdt fri med Manden, men også rart. Dejligt at vide at de hyggede sig alle 3.

Håber I også har nydt efterårs ferien?

Nederdel: Storm & Marie, Bluse: Zara, Sko: TopShop

/Annette

Følg min blog på Bloglovin' eller via Facebook
Share:

6 Comments

 1. 22. oktober 2019 / 4:43

  Det lyder da som du har haft nogle hyggelige dage med drengene i efterårsferien, selvom det selvfølgelig er ærgerligt at du og din mand var nødt til at dele jer.
  Det lyder skønt med hjemmebagt brunsviger. Her på matriklen bager vi sjældent; og kun boller hvis det er. Men det at bage er da en god ting at lave med sine børn
  God dag⛅️
  Kh
  Louise

  • Annette
   Forfatter
   23. oktober 2019 / 15:20

   Jeg bager normalt ikke så meget andet end pandekager, men dette gjorde de helt selv, så de råhyggede sig 🙂

   /Annette

 2. 22. oktober 2019 / 6:42

  Lyder som en mega hyggelig hel og halv uge for både dig, manden og drengene. Jeg var alene med hunden. Manden på job i udlandet. Cityringen, uden vovse, var også på min liste i sidste uge, men nåede det ikke pga alt muligt andet, der pludselig kom på tapetet.

  • Annette
   Forfatter
   23. oktober 2019 / 15:23

   Cityringen løber jo heldigvis ingen vegne 😉

   /Annette

 3. 23. oktober 2019 / 6:58

  Jeg elsker også alle zoologiske museer, hver gang jeg er i et nyt land, vil jeg altid se deres, hvis byen rummer et 🙂

  • Annette
   Forfatter
   23. oktober 2019 / 15:24

   Sjovt, det tror jeg aldrig jeg har. Jeg er, efter der er kommet børn til, begyndt at besøge Zoologisk Haver. Men hvad næste skridt er nok de Zoologiske Museer..
   /Annette