Efteråret er på vej, hvilke bestemt er en årstid jeg holder meget af. Primært fordi det er tid til at “bygge rede”, de smukke farver i naturen men bestemt også fordi butikkerne fyldes med alt det nye efterårs og vinter tøj.

Jeg vil derfor lave mit et lille overblik over de kommende trends, og ikke mindst hvordan jeg kan kombinere alt det nye med min eksisterende garderoben, så jeg ikke får købt en masse impuls køb, men ting jeg kan bruge og gerne mere end blot én sæson.

Èn designer jeg altid læser om, der har styr på det med at se frem i trends er Prada, og nu varer det ikke længe inden de åbner i København. Ikke at jeg tror at det bliver min nye favorit butik. så synes jeg det er lidt sjovt at se hvad Prada har i kollektionen aw16. Som jeg har fået bekræftet i diverse danske modeblade, så er efterårets tendenser:

Militær/Navy

Metallic/Brocade

Herre print

(Det er i hvert fald de trends jeg vil se lidt mere på)

Først metallic

Metallic behøver ikke kun være til fest, det handler om måde at sætte tingene sammen på. Derfor synes jeg at metallic er en god måde, til at få lidt farve ind i garderoben. Jeg har selv en guld nederdel fra Baum & Pferdgarten, som jeg endnu en gang vil glæder mig at kunne bruge i dagligdagen.

Nederdelen her fra Zara vil jeg sætte sammen med en blå skjorte for at kunne bruge den til daglig.


Jeg kan ret godt lide strukturen i denne blazer fra Ganni, som også har lidt metallic over sig

Sidst men ikke mindst og nemmest, så har Beck Søndergaard nogle fine små strømper med diverse metal tråde.


/Annette

Følg min blog på Bloglovin' eller via Facebook
Del: