Den anden trend dette efterår som jeg vil gå efter er militær/navy og det skyldes farverne.

Den brungrønne og marineblå er virkelig 2 farver jeg synes passe med så meget.

Denne nederdel fra NO.21 er højt på min ønskeseddel.

Farven i særdeleshed er så fin i virkeligheden, at det er en pencil skirt, og i den fineste blonde, hvad er ikke fantastisk her. For at gøre nederdelen lidt mere hverdagsagtig kunne jeg godt på at sætte dem sammen med et par loafers som fx. disse fra Gardenia.


Jeg har tidligere skrevet et indlæg om det danske brand Fonnesbech-cph, og efterfølgende er der åbnet et webshop, så nu er det nemmere at få fat i. Denne vest/blazer synes jeg er virkelig flot, dog er jeg lidt i tvivl om hvorvidt jeg vil komme til at bruge den, da den vil kræve en mere tætsiddende silhuet end jeg normalt bruger.

/Annette

Følg min blog på Bloglovin' eller via Facebook
Del: