Efterårets trends – 2019

Efteråret er på vej – og dermed også tid til at kigge lidt på efterårets trends. En trend jeg heldigvis ser er kommet for at blive, er bæredygtighed. I min optik behøver dette ikke kun at være at tøjet er fremstillet bæredygtigt. Bæredygtigt er også holdbart tøj, som jeg kan have i mit klædeskab i mange sæsoner.

Mit farve udgangspunkt er mine nye hårelastikker.

 

Elastikkerne er fra Bondep, og venter på at de skal tages i brug til efteråret. Andet end jeg trængte til nye hårelastikker, så illustrerer de også meget godt den farvepalette jeg har tænkt skal flytte ind i mit klædeskab dette efterår.

Efterårets trend – farver

Der er måske ikke én farve som er årets farve, men jeg holder meget af farvelpaletten vist ovenfor, at det er noget jeg vil gå efter. Derudover er det farver der vil kunne bruges til de mere klassiske, som jeg allerede har i skabet – sort, marine eller beige som var et hit sidste år. Jeg har fundet et lille udvalg, som jeg synes godt om

Den flotte silke kjole er fra Sand. Er brand jeg ofte glemmer, selvom de ofte har det business-like udtryk, hvilke jo egentlig passer fint ind i min stil. Priserne er relativt høje, men fx silke kjolen her er jo ikke kun en efterår 2019 ting, men en kjole der kan blive i skabet i mange år. Den brune nederdel er fra Designers Remix. En let nederdel i 50% genanvendt polyester, som kan passe fint til en god strik når vinteren banker på. Nederdelens udtryk kan ændres afhængigt af hvad man bærer på fødderne, sneaker eller fx disse støvler fra Billi Bi. Jeg er vild med den grønne skjorte; ærmerne og de store knapper – det kan bare noget. Skjorte er fra Mother of Pearl, der er et engelsk brand, der udelukkende arbejder med bæredygtig tøjproduktion. Jeg er vild med kombinationen grøn og marine, så hvis denne skjorte hang hjemme hos mig, ville jeg straks tage en marine underdel på dertil. (Som fx denne)

Udover farver er der jo også nogle andre trends, som måske skulle overvejes.

Tern

Tern har efterhånden været i butikkerne i en del sæsoner, men det holder endnu et år. “Nyt” i år er at ternen ikke skal være speciel neutrale – der må gerne være godt med farver på. Jeg har dog valgt ikke at gå helt “amok” i farverne, da jeg ikke ved hvor længde den trend vil holde.

Den første nederdel er fra Blanche CPH. Der er måske ikke så meget tern  i den, men jeg kan ret godt lide den alligevel, det betyder desuden at den kan holde længere tid i kædeskabet. Den ternede nederdel i midten er fra Designers Remix. Så fin en tern, der vil passe flot til en lyseblå eller hvid skjorte. Det er nok det mest trendy stykke tøj jeg viser, men jeg kan godt lide stilen. Tern behøver jo ikke  altid er være underdelen, som denne bluse fra Baum und Pferdgarten så fint viser. Blusen vil se så flot ud til en par jeans.

 

Har du set efterårets trends i sømmende?

/Annette

Følg min blog på Bloglovin' eller via Facebook

1 Comment

  1. 2. september 2019 / 21:39

    Jeg er også altid på jagt efter bæredygtigt tøj. Efterspørger det i butikkerne, som efterhånden begynder at tage flere og flere klimabevidste brands hjem. Kendte ikke til Mother of Pearl, dem vil jeg tjekke ud.

    Hej fra Janet

error: Content is protected !!