En anderledes shoppe oplevelse

I weekenden havde jeg en anderledes shoppe oplevelse.

Proems Parades afholdte én af deres parader, i Skageraks butik på Østerbro. En parade hos Proem Parades, er et shoppe event, med få mennesker, hvor designerne fremhæver nogle af deres styles og man efter kan prøve alt tøjet. Er det meget anderledes end en anden butik? Det kan du læse her

Selve shoppe oplevelsen

Sikke omgivelser. Skageraks flagship store på Østerbro. De smukke møbler komplementerede det meget klassiske så fint. Det var dermed den rette setting for at hive dankortet frem.

Det føltes eksklusivt sådan at være så få i “butikken” men om det var meget anderledes end andre butikker ved jeg ikke. Men jeg var afsted men en veninde og vi hyggede os. Derudover var det første gang jeg sådan for alvor var ude efter lockdown, så det var ekstra dejligt.

Selve brandet og tøjet

Proem Parades er et relativt nyt brand. Etableret i 2019 af 2 kvinder, som begge har designet for andre brands tidligere.

Proem Parades is proudly made for the conscious and quality minded woman.

The approach is holistic, and all our products are made within the frame of maximum use and minimum impact on the environment, always.

Citat: Proem Parades

Deres bæredygtighed består blandt andet i at de opkøber reststoffer. Dvs meget af deres tøj produceres kun i små mængder, for det er hvad de har stof til.

Stilen er meget klassisk og dermed også bæredygtig på den måde.

Mine favorietter

Til sådan en parade er der tøj, man kan tage med hjem med det samme men også noget der skal bestilles. Fx. Var det lidt sjovt at stå i sommerkjole og sandaler og prøve en vinterfrakke. Ellers forhandles tøjet online på deres egen hjemmeside.

Den hvide skjorte hænger allerede nu i mit klædeskab. Jeg faldt for det med at det er en skjorte, men at jeg næsten også kan bruge den som en (omend dyr) t-shirt. Jeg vil nu lede efter et par short, som jeg så kan rende rundt i hele sommeren. Hvis jeg altså ikke lige skal i den stribede kjole, som jeg ikke købte (men nu har fortrudt og den er udsolgt online)

Jeg købte også en sort skjorte der først kom senere – den viser jeg her hvor jeg har sat den sammen med én af de nederdele jeg har fået syet efter mål.

Det sidste er frakken. Sikke nogle detaljer. Jeg er vildt med den gennemtænkte detalje på kraven, som gør at man ikke fryser. Materialet var fra en møbelfabrik, så det var lidt tungt i det, men wow det klædte frakken. Desværre var den alt for lang i fht hvad som jeg synes klæder mig. Så den blev desværre ikke bestilt hjem.

Som sagt en dejlig shoppe oplevelse og noget jeg kunne finde på at gøre igen.

/Annette

Ps. Dette er ikke en reklame, jeg har skrevet det fordi jeg synes det var en dejlig oplevelse og vil give min beretning omkring det.

Følg min blog på Bloglovin' eller via Facebook
Share:

4 Comments

 1. 24. juni 2020 / 6:32

  Der må jeg vist ind forbi snarest. Køb altid kjolen, det er mit motto udi tøjshopperi. Håber den kommer online igen, så du atter får chancen.

  Kh fra Janet

  • Annette
   Forfatter
   28. juni 2020 / 9:39

   Tak Janet – Godt Motto 😉

   /Annette

 2. 24. juni 2020 / 12:23

  Uh, man skal altid slå til med det samme, men håber kjolen snart kommer til online salg igen.

  Og det lyder i det hel taget til at det har været en god shoppe oplevelse.

  Kh
  Louise

  • Annette
   Forfatter
   28. juni 2020 / 9:40

   Kære Louise.
   Det har du så ret i.. Den der fortsat ikke online, så øv øv
   /Annette

error: Content is protected !!