En ny kjole til Smaragdbryllup

I år skal holder mine forældre Smaragdbryllup. 55 år, det er alligevel også noget. For 5 år siden, søgte jeg også en ny kjole, da vi var til guldbryllup i Toscana. Jeg endte med at være en tur i klædeskabet og tage en kjole på fra gemmerne.

I år har jeg andre udfordringer, da vi af gode grunde bliver i Danmark.

Årest Smaragdbryllup afholdes i Jylland, hvor mine forældre har inviteret min bror med familie og os. Mine forældre har fundet et super lækkert hotel i Sønderjylland, her skal vi spise god mad på et hotel med overnatning. Jeg ved ikke helt om middagen kommer til at foregå udenfor eller indenfor, så det skal tages med i min søgen efter en passende kjole.

Mulige kjoler til Smaragdbryllup

Jeg er faldet helt for H&M’s nye Conscious sommer kjoler, hvor jeg synes der er flere pæne. Udover jeg synes de er super fine, så er kjolerne i bæredygtige materialer. Dertil kommer at priserne er ganske fornuftige. Jeg har udvalgt mine favoritter, som nok er lidt for enkelte til en festlig aften som et Smaragdbryllup, men jeg kan bedre lidt at de er enkle så kan de dresses op med de rette smykker og høje sko.

Den første er en kort blomstret kjole. Jeg kan virkelig godt lide printet, og tror at med en lidt stor halskæde, kan kjolen blive festlig nok. Fordelen er ellers at kjolen sagtens vil kunne bruges på kontoret efterfølgende med bare ben eller et par grove strømpebukser senere på året.

Den lysekjole i midten er nok min favorit. Synes den lyserøde farve er så festlig og kan godt lide smock detaljen for oven. Pufærmer, som jo er mine favoritter, men kan være udfordrende hvis vi skal sidde udenfor og der skal en trøje på senere på aftenen. Kjolen er en maxi kjolen, hvilke jeg normalt ikke er så glad for, og derfor kan det være at kjolen i længden ikke er så brugbar, da jeg ikke synes jeg kan have den på på jobbet.

Den sorte er mere eller mindre en kort udgave af den lyserøde. Der er i hvert fald smock og pufærmer, men den er sort. Det gør selvfølgelig kjolen meget anvendelig, men også lidt “kedelig”, når jeg nu er så glad for farver.

Hvilke kan I bedst lide?

/Annette

Følg min blog på Bloglovin' eller via Facebook
Share:

4 Comments

 1. 8. juni 2020 / 14:20

  Hej Annette

  Først, stort til-for-lykke til og med dine forældre lidt vildt med 55 år, wauw

  Fine kjoler du har kigget på; personligt er jeg nok mest til den blomstrede. Og så ville jeg toppe med feks en farverig og lidt kraftig halskæde og et par sandaler måske i samme farve nuancer som halskæden

  Håber I får en skøn fest i det sønderjyske.

  Kh
  Louise

  • Annette
   Forfatter
   8. juni 2020 / 14:21

   Tak Louise
   Ja, 55 år er så vildt… Tak for input, den blomstret kan bestemt noget og brugbar efter
   /Annette

 2. 8. juni 2020 / 15:40

  Du skal helt klart vælge den lyserøde. Og pynte med sølv i sko, smykker osv….
  Skal der være fest – så skal der være fest og farver. Har du en hvid jakke, trøje eller et sjal, så medbring det til kølighed.
  Måske kan du korte kjolen efterfølgende.

  Kh fra Janet

  • Annette
   Forfatter
   9. juni 2020 / 4:16

   Tak Janet. Havde ikke tænkt på at jeg kunne gøre den kortere efterfølgende. Tak
   /Annette

error: Content is protected !!