Er nylon strømpebukser virkelig på mode igen?

Hvis man skal lytte til diverse modemedier, så skal vi alle til at gå ned den ellers udskilte nylon strømpebukser. Ok, gerne med små C’er eller G’er.

Til venstre: Chanel, til højre: Gucci

Vil jeg så hoppe med på bølgen?

Da jeg bruger nederdel eller kjole sådan ca. hver dag, bruger jeg mange strømpebusker. Jeg er ret glad for især lyse strømpebukser. Jeg synes at de klæder de fleste outfit.

Jeg har i bund og grund aldrig haft noget imod nylon strømpebukser, men har ikke rigtigt nogen i mit klædeskab. Det skyldes nok at jeg synes de meget nemt går i stykker, og at jeg aldrig har fundet nogle som jeg vil købe igen.

Hudfarvede som de blev kaldt engang kan ellers nok. For der er jo bare nogle kjoler/nederdele der ser bedst ud med “bare” ben. Og her er det så jeg ofteste bruger der de lyse.

Mine nylon strømpebukser

Jeg har faktisk købt et par nylon strømpebukser, som jeg er super glade for. De har et lille logo på, dog ikke som de øverste her.

strømpebukser: Hype the detail.

Jeg har set at de også kan fås med grøn skrift, hvilke er “jagter” da de er udsolgte.

Så jeg er hoppe med på bølgen med nylon strømpebukser, og altså også de nude (som jeg hellere vil kalde dem) dem fra Hype the Detail sidder godt, så hvis de har nogle uden mønster køber jeg gerne dem. De er sådan overkommelig i pris, så jeg ikke bliver alt for ked af det hvis de går i stykker. Så nej, jeg køber ikke nogle Chanel til 1500 kr. der er altså for dyrt for et par strømpebukser.

Hvad med dig, kan du lide nylon strømpebukser?

/Annette

Følg min blog på Bloglovin' eller via Facebook

8 Comments

 1. 17. januar 2021 / 16:40

  Hej Annette

  Her om vinteren elsker jeg at bruge de lidt kraftigere strømpebukser i mikrofiber. Og en af fordelene ved at de er kraftigere er jo også at de er mere holdbare. Og favoritmærkerne er Woolford og Falke.

  De laver heldigvis også de lyse/hudfarvede nylonstrømper, så kræver vejr eller arrangement det så hopper jeg i et par nylonstrømper. Jeg er faktisk også meget glad for farvede gamacher og så med et par korte nylonstrømper til fussserrne. Og her er favoritmærket Stinna fra Føtex

  God søndag aften

  Kh
  Louise

  • Annette
   Forfatter
   18. januar 2021 / 16:20

   Jeg kan også godt lide de tykke strømpebukser i denne tid. Dem bruger jeg også selv. Jeg har er på det sidste købt alt andet end sort strømpebukser, det kan altså noget.
   /Annette

 2. 17. januar 2021 / 16:46

  Dine strømper er ret flotte. Jeg er ikke specielt vilde med nyloner – Har dog mange strømpebukser, da jeg ofte går i kjole. Om vinteren bruger jeg oftest dem i uld og fra april, er det bare ben.☀️

  • Annette
   Forfatter
   18. januar 2021 / 16:22

   Tak Janet. Jeg er desværre for kuldskær til bare ben, så jeg må ty til nylon strømpebukserne engang i mellem.
   /Annette

 3. Working9to5inStilettos
  18. januar 2021 / 11:11

  De er virkelig fine – jeg har luret på nogen lignende men ville nok ikke være modig og ender nok i sort / sort udgaven vi får se….

  • Annette
   Forfatter
   18. januar 2021 / 16:23

   Hvor er de andre du har set fra?
   /Annette

  • Annette
   Forfatter
   18. januar 2021 / 16:22

   Tak, de er bestilt 🙂

error: Content is protected !!