Så kom der farver på

Farver, farver det var det første jeg tænkte på, da jeg havde første fysiske arbejdsdag på kontoret.

Efter 7 uger på hjemmekontoret, var jeg i sidste uge én dag på det fysiske kontor. Vi var ikke fuldtallige, men min arbejdsplads har vedtaget at vi kan være 25% på kontoret samtidigt. Mit lille team havde derfor valgt at møde ind samtidig og det var super rart.

Men for at være ærlig, var det faktisk også ret mærkeligt. Jeg synes det var lidt grænseoverskridende “pludselig” at være sammen med så mange mennesker på en gang med alle de forbehold der er. Det var også lidt specielt det med at skulle hjemmefra. Selvom begge mine drenge er startet, så skulle det praktiske aspekt med aflevere-hente også gå op i ligningen (og Manden er endda fortsat hjemmefra) Det virkede faktisk lidt specielt og det mærkelige er jo at det har været hverdagen de sidste mange år. Men hverdagen de sidste mange uger, har bare været at vi arbejdede hjemmefra.

Der skulle farver på tøjet.

Ingen tvivl om at jeg glædede mig meget til at kunne tage mit helt almindelige tøj på igen. Som jeg skrev om i indlægget Tøj i en Corona tid, så er jeg ikke i jogging bukser hverdag, men jeg sidder altså heller ikke i pencil skirt til dagligt. Det bliver oftest til bukser. Jeg vidste at det der stod “øverst” på listen og hvad jeg ønskede at tage på, var farver – massere af farver. Derfor blev det til dette.

Skjorte: Custommade, Nederdel: Prada, Sko: Gioavanti Rossi, Strømpebukser: La Perla

Skjorten er det jeg omtalte jeg overvejede da jeg var til butiks åbning af en ny tøj butik (før Corona) The Walk In i Vanløse. Efter et par dage/nætter i hovedet, endte jeg med at køre forbi butikken og købe den. 

 

Er du startet på fysisk arbejde igen?

 

/Annette

Følg min blog på Bloglovin' eller via Facebook
Share:

6 Comments

 1. 11. maj 2020 / 16:07

  Hej Annette
  Nej jeg er ikke tilbage fysisk på mit arbejde endnu.Jeg har været forbi et par timer hist og pist. Jeg kan uden problemer lave omkring 90% af mit arbejde hjemmefra. Og da jeg bor ca 1 km fra mit arbejde betyder det ikke alverden at ‘smutte forbi’.

  Men som du skriver så er det lige dele dejligt og angstprovokerende at møde ind igen. Det er skønt og mærkeligt på en gang at se nogle af mine kolleger igen. Nok mest skønt

  Og fantastisk at du satte kulør på tilværelsen og gav den gas på din første arbejdsdag. Der er herfra

  God aften‍♀️

  Kh
  Louise

  • Annette
   Forfatter
   12. maj 2020 / 18:37

   Hej Louise.
   Wow, hvor heldigt med den korte afstand. Jeg har 40 km, så jeg smutter ikke lige forbi. Så ja der blev sat alle sejl til da det var første dag. Jeg har arbejdet hjemmefra alle ugerne og det har gået godt, men selvfølgelig havde jeg savnet kollegaerne.
   /Annette

 2. 11. maj 2020 / 17:40

  Skønt med fest og farver, hvilket jeg synes du udstråler, i dit Hej-glad-på-job-igen-outfit.
  Jeg fortsætter “hjemmearbejde”, da jeg jo sidste år valgte at stoppe på arbejdsmarkedet. Det kræver liiidt disciplin udi ikke falden i løse slasketekstiler fælden hver dag.

  Kh fra Janet

  • Annette
   Forfatter
   12. maj 2020 / 18:36

   Hej Janet.
   Ja, det kender jeg, det var også derfor at jeg skulle afsted.
   /Annette

 3. 17. maj 2020 / 16:29

  Virkelig fantastisk nederdel:-) Jeg er vild med den<3

  • Annette
   Forfatter
   20. maj 2020 / 17:17

   Tak Lene. Jeg er også vild med farvespillet.
   /Annette

error: Content is protected !!