Farver, farver det var det første jeg tænkte på, da jeg havde første fysiske arbejdsdag på kontoret.

Efter 7 uger på hjemmekontoret, var jeg i sidste uge én dag på det fysiske kontor. Vi var ikke fuldtallige, men min arbejdsplads har vedtaget at vi kan være 25% på kontoret samtidigt. Mit lille team havde derfor valgt at møde ind samtidig og det var super rart.

Men for at være ærlig, var det faktisk også ret mærkeligt. Jeg synes det var lidt grænseoverskridende “pludselig” at være sammen med så mange mennesker på en gang med alle de forbehold der er. Det var også lidt specielt det med at skulle hjemmefra. Selvom begge mine drenge er startet, så skulle det praktiske aspekt med aflevere-hente også gå op i ligningen (og Manden er endda fortsat hjemmefra) Det virkede faktisk lidt specielt og det mærkelige er jo at det har været hverdagen de sidste mange år. Men hverdagen de sidste mange uger, har bare været at vi arbejdede hjemmefra.

Der skulle farver på tøjet.

Ingen tvivl om at jeg glædede mig meget til at kunne tage mit helt almindelige tøj på igen. Som jeg skrev om i indlægget Tøj i en Corona tid, så er jeg ikke i jogging bukser hverdag, men jeg sidder altså heller ikke i pencil skirt til dagligt. Det bliver oftest til bukser. Jeg vidste at det der stod “øverst” på listen og hvad jeg ønskede at tage på, var farver – massere af farver. Derfor blev det til dette.

Skjorte: Custommade, Nederdel: Prada, Sko: Gioavanti Rossi, Strømpebukser: La Perla

Skjorten er det jeg omtalte jeg overvejede da jeg var til butiks åbning af en ny tøj butik (før Corona) The Walk In i Vanløse. Efter et par dage/nætter i hovedet, endte jeg med at køre forbi butikken og købe den. 

 

Er du startet på fysisk arbejde igen?

 

/Annette

Følg min blog på Bloglovin' eller via Facebook
Del: