Kender du Fonnesbech?

Måske kender du allerede til Fonnesbech, eller måske ikke, læs alligevel med her.

Jeg opdagede selv Fonnesbech for et par år siden. (Og skriver om brandet første gang til deres sommerkollektion ss16) Det er et gammelt mærke, som er blevet taget op igen og vægter bæredygtighed meget højt.

“Fonnesbech is about good design. We strive to create pieces for the small, long-lasting wardrobe”

Citat Fonnesbech

Jeg har valgt at tage et citat med fra deres egen hjemmeside, for jeg synes det er så sigende om mærket. Ikke nok med at det er godt designe, så vil jeg også kalde det meget klassisk design. Derfor er det investeringen værd, da det er tøj der vil holde længe i klædeskabet. Det bæredygtige kommer i at tøjet er lavet i materialer, der kan bestå af genbrugs produkter, økologiske eller/og fairtrade. Dertil kommer at deres produkter er produceret i europa, så der på den måde også tænkes på miljøet.

Og er det så dyrt? Ja, det er generelt i den lidt dyrere ende, men til gengæld er kvaliteten og derefter. Så ja, det er mange penge her og nu, men ikke på længere sigt. Jeg ved hvad jeg taler om, for jeg har allerede lidt hjemme i skabet.

Hvad jeg overvejer fra Fonnesbech lige her og nu

At sige denne sæson er ikke så passende, for jeg synes ikke Fonnesbech, laver sådan meget sæson/trend tøj. Det er bestemt kun godt synes jeg.

Jakken er jeg helt og aldeles fuldstændig vild med. Der er 20% genbrugt cashmere i den. Men jeg tror virkelig ikke den kommer med mig hjem, grundet farven. Den er alt for lys til en mor med 2 drenge i deres bedste alder. Hvis den nogensinde kom i en anden farve, så ville jeg være den første køber. Bukserne og skjorte er lavet i hhv. økologisk uld og økologisk bomuld. Både sammen og hver for sig, er det så fint t business sæt. Dertil kommer at begge dele kan styles op og ned, så de bliver super anvendelige.

/Annette

Ps. Dette er ikke et sponseret indlæg, eller på anden måde udarbejdet i samarbejde med Fonnesbech.

Følg min blog på Bloglovin' eller via Facebook
Share:
error: Content is protected !!