Forårs trends 2020

Forårs trends 2020 – det er nu butikkerne fylder de nye forårs varer på hylderne og det er nu at jeg går i planlægnings mode. Hvad skal prioriteres, hvad skal glemmes igen og hvad kan vente til udsalget?

Jeg har som jeg plejer læst de fleste modeblade, både danske og udenlandske og vil her give mit bud på de trends, som vi “almindelige” kan byde ind med i vores garderobe.

Der er altid et par trends som ikke passer ind til én stil og jeg synes bestemt heller ikke at hele garderoben skal udskiftes, jeg er til at købe lidt men godt, der allerede passer til det man har og dermed følge nogle af de trends der er. Men her er hvad jeg har valgt at fremhæve.

Bæredygtighed

Den første trend, bæredygtighed, er jo som sådan ikke en trend der skrives om, men alligevel er den der. Der er flere og flere brands, der får fremstillet deres tøj bæredygtigt og genbrugsmaterialer er virkelig i højsæde i denne sæson.

Kjole nr 1 er fra Just. Sådan en kjole kan bruges til sommerens fester, hvis den dresses op på den rigtige måde, men også bruges til hverdag med en flad sandal. Nr. 2 er en kjole fra Baum und Pferdgarten. Jeg er vild med ternen. Kjolen har bar ryg, som ikke helt er så hverdagsagtig, men her vil jeg blot bruge en hvid top, som fx. fra Rosemunde. Nr 3 er en kjole fra Designers Remix. Så fin en sart gul tern.

Kjoler er et virkelig musthave dette forår og sommer. De fås i et stort udvalgt, men primært er de til den løse side.

Læs med hvordan du nemt kan få forårets farver ind allerede nu. 

Romantiske pasteller

Denne sæson må det hele godt være ekstra romantisk, blomstret og også gerne i pasteller.

Der er fokus på de romantiske detaljer – flæser og blonder. Små eller store blomster, det er muligt at finde det hele. Farve paletten er de sarte farver. Her et lille udsnit af mine favoritter.

Nr 1 er en skjorte fra Nué Notes. Udover at være højaktuel denne sæson, er den så enkelt at den sagtens kan bruges i flere sæsoner. Dertil er det en enkelt måde at kunne kombinere med de underdele, der allerede er i klædeskabet. Nr 2 – en blomstret nederdel fra Lollys Laundry. Når jeg ser den kan jeg kun tænke på trope aftner og kølige rosé – så den stor højt på min ønskeliste. Jeg vil kombinere den med en t-shirt til de mindre højtidelige dage, eller en løs skjorte de mere formelle. Nr 3 er en army grøn kjole fra Lovechild 1979. Jeg har meget høje forventninger til denne kjole, men den skal ses på. Derfor hænger den endnu ikke i mit klædeskab. 95% af mit klædeskab er tøj til mit arbejde, og dermed er det også det jeg køber ind til. Jeg kan ikke være så bar på mit arbejde, men jeg vil sagtens kunne tage en t-shirt under eller skjorte, som fx nr 4. Skjorten er også fra Lovechild 1979. Skoene nr 5, vil lyse et hvert outfit op, især den kjole jeg viste på første billede til en fest. Skoene er fra Stine Goya.

Og så til nogle af de andre trends.

Herremode

Modsat den romantiske stil som nævnt ovenfor, er inspiration fra herremoden. Her er stilen langt fra romantisk. Det er jakkesæt med shorts (Der er jo sommer) og tækkelige skjorter. Jeg kan godt lidt skjorter og bukser med pressefolder, synes bare ikke at det er så sommerligt. Men By Malene Birger og Zara har et stort udvalgt.

Larm i gaden

Den sidste trend jeg vil omtale, er ikke en trend jeg tror de fleste kan bruge. Trenden handler om at larme med sit tøj. Dvs. Mikse mønstre farver mm. Det er en trend der nok er udsprunget fra Instagram, og ikk mindst Gucci. Jeg synes der er noget fashioneret omkring trenden, men jeg er også realistisk og det er ikke en stil jeg vil kunne bruge på mit arbejde. Ganni og BAum und Pferdgarten har en del der passer til denne stil i denne sæson.

Har du set noget du skal ud og kigge på?

/Annette

Følg min blog på Bloglovin' eller via Facebook
Share:

4 Comments

 1. 23. marts 2020 / 19:44

  De der sandaler fra Goya er vildt flotte, dem kunne jeg finde på at købe. I min alder, med gråt hår og sydpåhængende attributter, må der lidt “larm” til. Til gengæld springer jeg flæser, blomster og romantik over.

  Kh fra Janet

  • Annette
   Forfatter
   23. marts 2020 / 19:47

   De er så flotte og kan bruges til så meget forskelligt
   /Annette

 2. 24. marts 2020 / 6:05

  Hej Annette

  Jeg er også på Goya skoholdet og Livechild skjorten og Designer Remix kjolen.

  Og jeg er ved at vænne mig til de løse kjoler. Det kan godt ske jeg ligner en ballon eller et telt; til gengæld er de pokkers behagelige

  God tirsdag‍♀️

  Kh
  Louise

  • Annette
   Forfatter
   26. marts 2020 / 6:02

   Hej Louise. Jeg har også skulle vænne mig til de løse kjoler, men nu synes jeg de er dejlige
   /Annette

error: Content is protected !!