Kender du det, du glider i skoene. Jeg har købt et par nye støvler, men problemet er at jeg glider i dem. Det er ikke fordi, at de er i en forkert størrelse, næ inder sålen er bare glat.

Hvad kan jeg gøre?

Jeg har hørt om husmoderrådet med hårspray på strømperne. Det synes jeg lyder ret så upraktisk, og da det er sko jeg kommer til at bruge til dagligt måske også lidt dyrt da jeg ikke ved om strømperne kan genbruges.

Scholl laver også nogle gele såler, som gør det ”nemmere” at gå med høje hæle. Jeg vi nok ikke glide hvis jeg bruger disse, men ulempen er at de fylder meget i skoene, og det er der ikke plads til.

Heldigvis opdagede jeg disse fra Wolford. Èt lille stykkeplastisk, som kan vaske om og om igen, som gør jeg ikke glider. De fylder ikke noget, så de opfylder helt det de skal. 

 

Her er så de nye sko. 

Jeg har fået købt mig et par strømpe støvler, som jeg skrev om her. Det blev nogle fra Tamaris, men andre end dem jeg viste. Disse er helt sorte. Jeg er virkelig glad for dem. De har en god højde, er flotte til bukser og nederdele.

/Annette

Følg min blog på Bloglovin' eller via Facebook
Del: