Jeg er i gang med at revidere mine skønhedsritualer. For at få lidt mere “skønhed på prøve”, altså ikke skal ud i at købe alt for mange produkter i fuld størrelse er jeg begyndt at abonnere på en Goodiebox, i hvertfald i et par måneder.

Jeg har nu fået de første 2 måneders kasser. Kasserne i sig selv er super dejlige at modtage. Jeg synes det er helhedsoplevelsen. Første måned var jeg ikke super imponeret, der var ikke rigtigt noget i, som jeg synes om.

I marts er der 2 ting jeg allerede er ret begejstret for.

Det er shower gelen fra Rituals og Hero fra Karmameju.

Når jeg bruger shower gelen om morgenen, får den mig til at smile. Den er så rart at bruge og faktisk også lidt sjov i konsistens – altså på en god måde. (Den hedder i øvrigt Happy, hvilke jeg kan tilslutte mig) Jeg er ikke super vild med duften, men har set på Rituals hjemmeside, at den fås i andre versioner. Helt klart en ny kandidat til “fri fragt strømperne“.

Hero fra Karmamju havde jeg hørt om. Hvad det er den gør ved jeg ikke helt, men den er god hvis man har meget tør hud eller irriteret hud. Jeg er derfor prøvet at bruge den i hovedbunden (Det står der at man kan) Super nemt efter hårvask. Jeg har læst at håret kan blive stift, det har jeg ikke oplevet, men hvad mit hår er også i hestehale det meste af tiden. Jeg har kun brugt den et par gange, men jeg har slet ikke haft så megen kløen i hovedbunden som jeg plejer. Jeg prøver et par gange mere.

Jeg tror ikke at jeg forstætter med Goodiebox i mange måneder. Måske 2 mere, så tror jeg at jeg er mættet for en periode.

/Annette

Følg min blog på Bloglovin' eller via Facebook
Del: