Nyt i marts – grønne bukser

Da jeg var en tur i Roskilde, fik jeg købt lidt nyt, der i blandt et par grønne bukser.

Da jeg så dem, blev jeg vild med dem med det samme. Som det nogen gange sker med impuls købene er det først når man kommer hjem, at man tænker over om man nu også vil komme til at bruge det. Derfor prøver jeg virkelig at holde mig fra impulskøb.

De grønne bukser.

Bukserne er fra Rue de Femme, er dejlig græsgrønmel med en pink stribe i siden. Jeg har set prøvet at sætte dem lidt samme med eksisterende tøj og eventuelle køb.

Til højre har jeg sat bukserne sammen med en skjorte fra Baum und Pferdgarten, samt en skjorte fra Nué Notes. Begge skjorter der hænger hjemme i mit skab, og som jeg har vist her og her.

De 2 bluser til venstre er begge fra Baum und Pferdgarten. Den øverste blå og lyserød er nok den mest anvendelige, men den nederste er med glimmer og flæser…..

 

De er måske ikke så svære at style alligevel. De får lov at blive i skabet.

 

/Annette

Følg min blog på Bloglovin' eller via Facebook
Share:

2 Comments

 1. 5. april 2018 / 13:14

  Cool styling, Annette. De skal helt klart blive i garderoben. Hvilket program anvender du til at lave disse styling plancher?

  • Annette
   Forfatter
   5. april 2018 / 20:07

   Tak Betina.

   Jeg bruger (eller brugte det er vist lige lukket ned) et program/hjemmeside der hedder Polyvore. Fordelen er at når man opretter produkter der, så kan siden et eller andet smart, så tøjet ikke har en kant rundt som jeg ofte oplever hvis jeg bruger PowerPoint, som ellers er et andet program jeg ofte bruger.
   /Annette