Søndag aften, tid til at reflektere lidt over den forgange uge, som sluttede af med lidt hjemmespa. Mere om dette senere.
Det har været en uge med fart på. Mindstemanden havde fødselsdag i mandags så vi har haft gæster, store forventninger, boller og melon i børnehaven. Sidst men ikke mindst et restaurant besøg, som godt nok blev rykket til lørdag. Vi har en tradition i vores lille familie. Når man har fødselsdag så må man bestemme, hvor man vil spise. Denne gang blev det så til en mexicansk på Frederiksberg, for der kan man få fyrværkeri i isen. Ja ja det er et vigtigt kriterier.

Tirsdag var det Halloween. Her i Dragør er det noget helt særligt. Der er så mange i den gamle bydel, som pynter så vildt op. Vi gik sammen med en del fra ham den Stores klasse, hvilke bare var så vildt hyggeligt. Ungerne har derfor i denne uge spist en del mere slik end normalt. (Husk min DYI på Halloween poser til næste år)

Derudover har ugen for mit vedkommende stået på arbejde. Jeg har et kæmpe projekt, der skal afleveres her i slutningen af november. Det er sjovt men også lidt hårdt. Desværre resulterede det i, at jeg måtte aflyse med en veninde i fredags.

Ugens hjemmespa

Hver anden søndag går drengene til spansk. Det organiseres gennem en organisation der hedder Los Cervantitos. Jeg synes det er super vigtigt, at børnene er sammen med andre 2 sprogene børn, og desuden lærer spansk i en anden dialekt end den deres far og bedsteforældre taler. At gå til spansk lyder så hårdt, men fx mindstemanden, der er det jo en form for børnehave, hvor hans far også er med. Den Stores time er lidt mere klasseagtigt, men ikke mere end i dag havde de set på iPad.

Oftest når de 3 er af sted, så får jeg 2 timer for mig selv. Det sker jeg tager med, hvis vi skal noget efter eller det ellers lige passer ind. Ofte har jeg super travlt med alle mulige huslige gøremål, men ikke i dag. Den stod derfor på selvforkælelse.
Det blev et langt bad, men min nye Dior Scrub. Derefter en god creme. Jeg nåede også at sidde lidt foran symaskinen og færdiggøre et projekt, jeg har været evigheder om. Jeg viser det ved en anden lejlighed.

Nu, vil jeg sætte mig på sofaen og slappe lidt inden jeg går tidligt i seng, inden en travl uge.

/Annette

Følg min blog på Bloglovin' eller via Facebook
Del: