H&Ms seneste designer samarbejde

I dag var det så dagen, hvor H&Ms seneste designer samarbejde kom i butikkerne.

Jeg havde været inde og smugkigge lidt på nettet og tænkt over om der var noget jeg skulle købe mig. Bestemt intet jeg ville ligge i kø for, og da jeg forsøgte mig via nettet var det meste ikke overraskende væk.

I et kort øjeblik var jeg ærgerlig, men så kom jeg til at grine lidt af mig selv. Det jeg blev begejstret for er en designer som jeg normalt ikke kender af andet end navn, der har hevet nogle gamle designes frem og fået dem produceret af H&M, der så sælger det til en noget højere pris end dets normale tøj. Ingen tvivl om at det er flot, og jeg har bestemt ikke noget imod H&M. Men det er blevet hypet til udover evne.

H&Ms designer fund

Der var kun 1 ting på min ønskeliste og den vil jeg nu se om jeg ikke kan finde på anden måde. Og nej, jeg vil ikke købe det på Trendsales.


Hvad jeg godt kan lide ved skjorten er for det første halsen/kraven. Dernæst ærmerne er blonde mens resten er tildækket.

Jeg har forsøgt at finde en ligheden og her et lille udvalg.


1. Har den høje hals jeg godt kan lide, men ellers måske lidt for enkel. 2. Har igen fokus på halsen, hvor der med bånd og frøs sker en masse. 3´eren er meget gennemsigtig, hvilke ikke er et plus i min bog. Kan dog rigtigt godt lide blonde detaljerne og så kan man jo altid tage en top inden under.
Så fortvivl ikke hvis du ikke fik hvad du ville have i dagens hysteri, der er ganske udemærket alternativer..
/Annette

Følg min blog på Bloglovin' eller via Facebook
Share:

6 Comments

 1. 3. november 2017 / 18:41

  Det er skægt, jeg var slet ikke klar over, at HM kom ud med nyt samarbejde. Jeg har slet ikke fået googlet til kollektionen, men skjorten er nu også rigtig fin 🙂

  • Annette
   Forfatter
   4. november 2017 / 19:38

   Hvad jeg faktisk er mest imponeret over ved disse designer samarbejder er hele PR apparatet. Men jeg ved du desværre har haft andet at se til i den senere tid ☹️
   /Annette

 2. 4. november 2017 / 12:15

  Forstår godt, hvorfor din skuffelse ikke er større …

  Hvorfor laver man en kollektion af tøj, hvor 80% skal til rens og ikke kan vaskes?

  Og hvorfor køber nogen (her også indregnet kvinder og fædre – der er også herretøj) tøj, der ikke kan andet end renses?

  Du ville kunne finde mange fine ting andre steder i byen til samme pris eller en lille smule mere lavet i uld og i silke, og tænk, de ting har ofte vaskemærker med en håndvaskemulighed.

  Stoler H&M ikke på deres produkter?

  Og en lille historie fra baglandet, det der rens kan være hårdt ved foret i frakker og lignende. Så jeg valgte at satse og smed min MaxMara frakke i maskinen på håndvaske programmet. Den blev flottere end den har været i årevis.

  • Annette
   Forfatter
   4. november 2017 / 19:42

   Jeg giver dig så ret. Det der renseri mærke er efterhånden kommet i alt. Jeg har en 100% bomuldsbluse hvor der står den skal renses….
   Jeg forstår heller ikke hvordan det ene brand godt kan anbefale at man vasker en silke kjole og andre ikke kan. Her vil jeg rose Nué Notes og Lovechild 1979 deres silketing kan vaskes.
   Godt at høre at frakker også kan komme i vaskemaskinen.

   /Annette

   • 4. november 2017 / 19:54

    MIne silketing er af samme grund fra Lovechild 1979 og så fra Hope, det samme som med bukserne i uldblanding, der også kan vaskes.

    M.h.t. frakker, så er det kritiske punkt, om der er skulderpuder i eller ej. Men der er meget lidt i den pågældende frakke og ingenting i de to andre, som jeg forventer at gøre det samme med.

    Faktisk testede jeg også på en Lodenfrey uldparka, som er min mands. Præcis samme gode resultat … men ikke mere end en frakke i maskinen pr. vask, og der skal være et håndvaskeprogram tilrådighed.

    Min entusiasme i forhold til at undgå renserier skyldes smadrede halstørklæder fra Boss, revet for i dyre frakker og den forsvunde Sand-jakke, som min mand var så glad for. Og erstatning er der ingen af, så jeg kunne lige så godt låne tøjet til en fremmed på gaden …

    • Annette
     Forfatter
     4. november 2017 / 19:58

     Jeg har heller ikke megen tiltro til renserier efter jeg tidligere på året fik ødelagt en silke kjole hvor jeg fulgte anbefalingen med rens. Jeg fik heldigvis den erstattet men jeg var ret så glad for kjolen så jeg ville have foretrukket at have den.

     Tror faktisk jeg vil prøve at vaske en blazer jeg har. Knald eller fald.

     Tilgengæld er jeg begyndt at bruge et renseri til mine duge. Primært fordi de kan presse dem noget så flot.

     /Annette

error: Content is protected !!