Som I sikkert ikke har undgået at lægge mærke til i modepressen, så et årets H&M samarbejde, med Balmain. Mere om dette senere, først lidt tanker om hele dette PR cirkus disse samarbejder er.

Jeg er nu ret imponeret over at H&M år efter år kan skabe så megen omtale herom. I år synes jeg PR maskineriet har været i gang længe, også længere end tidligere år. Om dette skyldtes at året designer er et scoop eller ej, vil jeg lade være usagt.

Priserne i år er relativ høje, så det bliver spændende at se om der meldes udsolgt et par timer efter butikkerne er åbnet, som de andre år. Jeg læste en artikel, som jeg desværre ikke kan finde frem nu, hvor der er umiskendelig lighed mellem dette års H&M design og tidligere års Balmain kollektioner, så der er nok stort hype.

Så kommer vi til Balmain, eller H&M tøj designet af nogle andre end ellers. Jeg synes der er total hystri omkring dette, vi er enige om at det er H&M tøj blot til 4 gange prisen? Selvom jeg går op i tøj, vil jeg ikke stå i kø i flere timer for at købe noget tøj. Og så nedlægges trendsales mfl. ned samme dag med piger der har købt i en “forkert størrelse”. Er H&M ikke kendt for at have gode bytte regler? Jeg vil lige sige, at jeg har intet imod H&M, jeg synes det er udmærket tøj til fornuftige priser og handler der selv. Men…

Sidste men ikke mindst så er Balmain for mig, 100% Erik Mortensen. Jeg ved at han stoppede hos Balmain i 1992, så det er en del år siden, men jeg kan næsten ikke se andet end store aften rober for mig. At den nye designer Olivier Rousteing så (heldigvis) kører en helt andet stil meget mere rocket er noget helt andet.

Nå, men jeg kommer altså ikke frem i noget “Balmain by H&M”.
/Annette

Følg min blog på Bloglovin

Følg min blog på Bloglovin' eller via Facebook
Del: