Ikke mere maxikjole

Med mine 164 cm er det meget sjældent jeg bruger en maxikjole. Jeg har 2, eller det vil sige jeg havde 2 i mit klædeskab. Jeg synes simpelthen jeg er for kort til maxikjoler. Dertil kommer at jeg synes en maxi kjole oftest er pænest med fladesko, ja så kan jeg ikke helt hjælpe på vej.

Den ene maxikjole, den der ikke længere er, købte jeg for et par år siden. Jeg er vild med stoffet. Det er lyseblå med pink ”bomber”.

Med jeg har aldrig helt følt mig godt tilpas i kjolen, hvilke har ærgret mig, da jeg som sagt godt kan lide mønsteret. 

Jeg har derfor valgt at satse. Jeg har simpelthen klippet toppen af og lavet kjolen om til en nederdel. Jeg har valgt ikke at sætte lynlås i, men lave læg foran og elastik bagtil. Dette har jeg gjort da jeg alligevel aldrig vil have noget inde i så løs en nederdel, men altid have en bluse uden på, eller noget der kan pose ned over elastikken. 

Jeg er blevet ret glad for mit resultat.

Nederdel: H&M “Kjole”, bluse: Selv strikket efter dette mønster, Sko: Steve Madden

Var det så besværet værd.

Det er en kjole fra H&M, så nej det var ikke en herregård den kostede. Men jeg har det så godt med at sy noget om, som jeg ellers ville have givet til genbrug. Det er da bestemt også godt, men jeg synes faktisk jeg manglede en lyseblå sommer nederdel i mit klædeskab. Kjolen havde for, men der var jeg doven og det kan jeg se er et problem. Men nu er jeg ret glad for underkjoler, så det går. 

Har du syet noget tøj om?

/Annette

 

ps. Hvis du kan lide blusen, men ikke selv strikker så kan den fås her (eller ligner meget) 

Følg min blog på Bloglovin' eller via Facebook

2 Comments

 1. 27. juli 2020 / 15:42

  Smart smart og en god idé. Er selv ikke Spor bange for at ændre længder, vidde, knapper mv. Alternativet er jo, at tekstilet ellers bare fylder op i skabet.

  • Annette
   Forfatter
   28. juli 2020 / 18:43

   Det har du så ret i.
   /Annette

error: Content is protected !!