Inderst inde

På denne årstid er det tid til at tænke på inderst inde. Altså det der skal holde mig varmt, når det nu bliver koldere og koldere.

Jeg er stor fan af underkjoler, jeg ved det er lidt gammeldags, men der er mange fordele ved dem:

Jeg synes en skjorte/kjole/nederdel falder pænere, når der er noget galt at glide på. Dvs. i stedet for at være direkte på huden eller fx strømpebukser. På billedet viser jeg min nye nederdel der ikke har et indsyet for, så den glider ikke pænt på strømpebukser.

Man skiller ikke på midten. Hvis jeg har en skjorte og nederdel på, skal jeg ikke være bekymret for evt. at skjorten smutter op, det kan den selvfølgelig godt, men den “reddes”

Jeg sparer lidt mere på mit tøj, da jeg ikke har det direkte på huden og dermed ikke skal vaske det så ofte (Ok, det skal jeg så med underkjolen, så går det lige op eller ej ved jeg ikke og vil lade stå her)

Men at finde en underkjole er faktisk ikke sådan helt lige til.

Jeg sætter stor vægt på at den jo ikke skal kunne ses under en skjorte, så alt for mange blonder synes jeg ikke er helt godt. Udvalget med shaping effekt er relativt stort, men det er ikke det jeg ønsker til dagligt. Et lille udvalg til inderst inde i denne vinter.

Underkjoler til inderst inde

Nr 1 er fra H&M – Meget klassisk, til den mere løse side. Dette kan have sine fordele og ulemper. Jeg er personligt mere til de stramme (Uden shaping) som fx nr 2 der er fra Baum und Pferdgarten, som kan fås med eller uden kontrast farve i kanten. Nr. 3 er fra Femilet og den har jeg i lidt forskellige farver i mit klædeskab. Hvorfor jeg godt kan lide den, er at den er ret tynd i kvalitet og dermed kan være under det meste.

Hvordan holder du varmen om vinteren?

/Annette

Følg min blog på Bloglovin' eller via Facebook
Share:

4 Comments

 1. 16. oktober 2019 / 23:00

  Jeg bruger altid underkjole, hvis kjolen ikke er foret. Nu er jeg godt nok en moden kvinde og måske lidt old fashion, men som du skriver, sidder outfittet altså meget meget pænere, med lidt lingeri under.

  • Annette
   Forfatter
   17. oktober 2019 / 12:13

   I den henseende er jeg også en moden kvinde 😉
   /Annette

 2. 17. oktober 2019 / 14:47

  Det er ikke så tit jeg bruger underkjole. Mest hvis det er en lidt kropsnær kjole for så er jeg helt enig i at så ‘pynter’ en underkjole.
  Men jeg bruger det ikke under de der ‘telt’ kjoler, der er moderne i øjeblikket
  Og i forhold til det med at holde varmen, så er jeg nok mere til cardigan, blazer eller bolero jakke, som jeg kan tage af og på efter behov
  Kh
  Louise

  • Annette
   Forfatter
   17. oktober 2019 / 15:48

   Jeg er så vant til en underkjole at jeg også bruger den under “telt kjoler”.
   /Annette

error: Content is protected !!