Da vi var på sommerferie i det nordjyske, kom vi en dag helt tilfældigt forbi Isager butikken.

Sikke en butik - Isager på vej til Skagen

For en strikker som mig, er det som et barn i en slikbutik. Hvorfor, det kan du læse her.

Der findes garn og så findes der GARN. Isager garn er det sidste. Der er nogle der slet ikke strikker i andet. Sådan har jeg det ikke, men jeg synes da som alle andre, at det er super lækkert.

Kvaliteten er bare i top. Hvad jeg bedst kan lige, så er det kun “naturlige” garner. Der er en del garner med alpaca og uld samt bomuld. Jeg strikker kun i “naturlige” garner, da jeg ikke kan lidt at mit tøj er i andre materialer – og da jeg kun strikker til mig selv – ja så er det nemt.

Oplevelsen i Isager butikken

Jeg vidste ikke at butikken lå hvor den lå, så da vi kørte forbi blev jeg overrasket. Manden hørte straks min glæde i stemmen og drejede af, selvom turen hed mod Grenen. Jeg blev ret overvældet over den kæmpe butik.

Som i de fleste strikkebutikker er der en ro. Det var der selvfølgelig også her. Der var et super sofa område, hvor Mand og børn kunne placeres og jeg kunne snuse rundt.

Stemningsbilleder fra Isager

Hvad Isager generelt er kendt for (udover deres garner) er der mønstre. Det er ikke helt min stil, men det var fantastisk at se alle modellerne udstillet. På bagvæggen var alle modellerne opstrikket og man kunne se hvordan resultaterne skulle blive til.

Hvad shoppede jeg så?

Den første gang vi var der, var jeg så overvældet at jeg endte med at købe noget japansk bomuld – blot fordi jeg synes det var et sjovt materiale. Det skal blive til en karklud på et eller andet tidspunkt.Første besøg og køb i Isager

Udover garner og mønstre var der også tilbehør til huset som passede perfekt ind i hele atmosfæren i butikken. Jeg endte med at købe en super lækker spand, hvor jeg kan have garn i. (Eller i hvert fald det meste)

Spand til alt min strikketøj

Garnet på pindene købte jeg den anden dag vi var i Isager. Det bliver forhåbentlig til en Cardigan no 7. Jeg fik kyndig vejledning i at sætte 2 Alpacca 2 sammen med 1 gang Mohair. Det er så blødt og så lækkert at strikke med.

Nogle af mine andre strikke projekter kan ses her: Strikke

Har du oplevet noget lignende i én anden butik?

/Annette

Følg min blog på Bloglovin' eller via Facebook
Del: