Jeg har strikket mig en vest

Jeg har strikket mig en vest. Jeg blev helt vild med tanken, da jeg skrev mit indlæg om netop en strik vest.

Jeg har brugt en mønster fra Knit Collective der hedder Wild Wild Vest. I følge opskriften skulle man bruge en relativ grov uld, men jeg er gået i den helt anden grøft og strikket den i det blødeste Snefnug garn fra CaMaRose. Det ændrer selvfølgelig vestens oprindelige udseende fuldstændig, men jeg er glad for mig valg.


Bluse: Barneys NewYork, Nederdel: Neo Noir, Vest: Egen fremstilling, Støvler: Tamaris.

 

/Annette

Følg min blog på Bloglovin' eller via Facebook
Share:

2 Comments

 1. 3. oktober 2019 / 6:25

  Hej Annette
  Ej hvor er den blevet fin din strikkede vest – og fine efterårsfarver der passer godt til både din flotte melonfarvede skjorte og din leopardnederdel

  Kh
  Louise

  • Annette
   Forfatter
   5. oktober 2019 / 8:14

   Tak Ja det var en dag med farve, men jeg nød det virkelig.
   /Annette

error: Content is protected !!