Så er det tid til at finde det rette julefrokost outfit

Det er ved at være tid til årets julefrokoster og dermed det rette julefrokost outfit.

Jeg har fundet 3 frem, som kan lidt af hver.

Julefrokost outfit 1.

Der er noget med tyl, som bare oser af fest. Jeg har længe set på denne nederdel fra Asos, men ved også at antallet af gange den vi komme på desværre nok er få. Men wow jeg synes den er flot.

Hvis det er et stykke tøj, jeg ved at jeg ikke vil komme til at bruge mange gange er jeg også rimelig nærig. Derfor hvis jeg køber nederdelen vil jeg sætte den sammen med en sort t-shirt, som denne fra Bestseller, ellers har jeg en lignende hjemme i skabet. Det vil da være super flot med lidt anderledes sko, som støvlerne her fra Stine Goya. Den kan jo bruges til så meget andet, så det er ok de koster lidt.

Julefrokost outfit 2.

Så kommer den klassiske lille sort. Jeg har set denne fra Baum und Pferdgarten, som har den fordel er den kan bruge om og om igen. Hvis man som her sætter et par røde sko til og en lidt stor kæde, så er den mere festlig end hvad man tager en cardigan på til hverdag.

Julefrokost outfit 3.

Det uventede er at komme i en kjole ingen lige forbinder med en julefrokost. Sådan har jeg det med denne kjole fra H&M. Jeg kan virkelig godt lide detaljerne med ærmerne. Jeg kunne så godt finde på at sætte et lidt groft bælte i taljen, som fx dette fra Day Birger et Mikkelsen. Skoene er fra Notabene.

/Annette

Følg min blog på Bloglovin' eller via Facebook
Share:

4 Comments

 1. Lykke
  12. november 2017 / 10:58

  Sikke nogle fine outfits, jeg er vild med alle tre

  • Annette
   Forfatter
   13. november 2017 / 5:08

   Tak Lykke.

   /Annette

 2. 13. november 2017 / 15:26

  Jeg synes den lyserøde nederdel er super flot, og ja du kan have ret i, at den nok ikke bliver brugt mange gange. Men kunne man ikke forestille sig, at den kunne dresses ned til en strik og et par sneakers eller ankelstøvler, og på den måde også blev lidt en hverdagsting? Så kunne det måske mere retfærdiggøre købet? Ellers spring ud i det, og så brug en bluse du allerede har i skabet.