Grøn kjole

Grøn er jo bekendt så godt for øjnene. Da jeg så denne grønne kjole i en butik, lyste mine øjne derfor op, og jeg måtte prøve den.

Grøn kjole fra No.21, men hvordan kan den styles

Kjolen er fra No. 21 og kan blandt andet fås her.

Nogen vil nok sige at det er en meget grøn kjole, og dermed svær at kunne bruge mange gange. Ja, den er meget grøn, men jeg synes nu den kan styles på mange måder.

Weekend

At bruge jeans, er noget jeg kun gør i weekenderne, og faktisk helst ikke særlig meget. Men et par jeans under denne kjole, vil være noget jeg godt kunne finde på.  Den grønne farve, men et par lyse blå jeans, vil bestemt klæde hinanden. For at trække det fine ud af kjolen endnu mere, så vil jeg tage et par sneakers på til.

Hvordan den grønne kjole fra No. 21 kan styles til weekenden

 

Bælte. Baum & Pferdgarten

Kjolen som alt andet end kjole

Når det drejer sig om kjoler, skal jeg nogle gange tænke ud af boksen. Hvorfor kan kjolen ikke bruges som underdel eller underdel?  Hvor flot vil det ikke være med en blå  sweater som denne fra Stories. Eller vise den øvre del med en lyserød nederdel som denne fra Baum und Pferdgarten.

Hvor skal en kjole altid bruges som en kjole, her lidt inspiration til hvordan en kjole også kan bruges.

Kjolen til hverdag.

Man behøver jo ikke ændre en kjoles udseende, bare for at ændre. Jeg tror bestemt jeg de fleste dage vil bruge kjolen som den er. Jeg vil ændre lidt på hvilke farve strømpebukser jeg tager på til, og hvilke sko. Stilletter, støvletter eller flade loafers. En kæde er også en meget nem måde at gøre lidt anderledes på. Jeg kunne også sagtens tage en hvid skjorte på, som kan ses i halsen og ved manchetterne.

 

/Annette

Følg min blog på Bloglovin' eller via Facebook

1 Comment