Så blev det koldt – kræver det nyt tøj?

Så blev det koldt og det kræver det rette tøj, når vi skal ud og gå en tur. Men hvad kræve det?

Her i denne tid er vi ret gode til at prioritere at komme ud og gå nogle gode ture. Det er sundt for helbred og hovedet, hvilke jeg synes pt er super vigtigt. I weekenden lidt længere gåture evt. kombineret med en skaterpark, i hverdagen blot en mere lokal tur. Men ud kommer vi.

Her er outfittet for weekenden, men kunne det være smartere?

Jakke: Sand Copenhagen, hue: Graumann, Støvler: Tamaris

I weekenden var det koldt og det krævede det rette tøj.

I weekenden tog vi en tur til Nordhavn og gik en tur blandt alle de nybyggede boliger. Turens højdepunkt var bestemt Konditaget Lüders. En smuk udsigt lidt underholdning til ungerne, og dejligt mange trapper til lidt at føle kroppen blev brugt.

Jeg havde pakket mig godt ind, 3 lag under den tykke jakke. Skiunderbukser under bukserne, halsedisse og tørklæde, så jeg frøs ikke. Men jeg synes heller ikke helt at jeg var super smart i mit outfit, så kan jeg gøre noget?

Jeg har mange krav til min udendørs vintergarderobe:

 • Jeg hader at fryse
 • Tøjet skal klare en gåtur, samt lidt mere stillestående aktivitet, når drengene leger.

Når det er rigtigt koldt, tager jeg gerne mine mine skibukser på (som jeg viser her i mit indlæg “Farvel 2020“)

Men kan tøjet til en kold tur gøre smartere?

Jeg er virkelig i vildrede, når det kommer til flyverdragter til voksne. Her i Dragør er det super populære, men jeg er selv meget i tvivl.

Den blå til venstre er fra Baum und Pferdgarten, den army grønne til højre er fra Global Funk.

Især den grønne ser dejlig varm ud, da den er foret. Den blå er “kun” vatteret. Jeg kan godt lide at der er gode snøre til taljen, så man kan få lidt former.

Men kan man som voksen kvinde, rende rundt i en flyverdragt? Det er bund og grund nok, det der holder mig tilbage. Hvad synes I?

/Annette

PS. På Instagram kan man se at vi i denne vinter skal rende rundt med en strikket balaclava, som jo egentlig er en elefanthue til voksne. Jeg har allerede én, den bruge jeg på skiferie – og IKKE andet.

Følg min blog på Bloglovin' eller via Facebook
Share:

4 Comments

 1. 12. januar 2021 / 0:37

  Du skal rende rundt i lige, hvad du har lyst til. Uanset din alder. Det skal andre ikke synes om at bestemme. Flyverdragt, skisæt, strutskørt, med eller uden lange underbukser, det er helt op til dig selv.
  Elefanthuer har jeg det svært med. Det er noget med noget klaustrofobi, hvilket er ærgerligt, da de sikkert luner godt om hele hovedet. ☀️

  • Annette
   Forfatter
   14. januar 2021 / 17:58

   Hvor har du ret Janet.. Måske er hindringen i mit eget hoved…
   /Annette

 2. 14. januar 2021 / 10:04

  Jeg har en kollega der ser skidegodt ud i sin armygrønne, temo voksen-dragt med guldbælte – jeg har altid forsvoret at alle ville se tumpede ud, og at jeg – selvom jeg fryser as fuck på cykelturene pt. – aldrig ville ha’ sådan en, men må indrømme at det altså kán lade sig gøre at rocke looket med værdighed 😀

  • Annette
   Forfatter
   14. januar 2021 / 17:59

   Tak det er det… Man ser nogle hvor det bare er super lækkert på og det med en vildt bælte er nu en god idé.
   Tak for input.
   /Annette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: Content is protected !!