Hvad skal man have på til årets konfirmation(er)?

Nej, jeg er ikke kommet til mine børn skal konfirmeres, det varer en del år, endnu. Men i dette forår er jeg blevet inviteret til 2 konfirmationer; Èn hos min guddatter og den anden hos en rigtig  god venindes søn.

Til de 2 fester, er der ingen “gengangere” så tøjet kan heldigvis genbruges. Ulempen er dog at det er på 2 følgende dage, så jeg skal ikke spilde eller danse vildt den første aften, for jeg kan næsten ikke nå at vaske eller rense det.

I ingen af de 2 invitationer er der nævnt en dresscode, så jeg har ikke rigtigt nogle retningslinjer at gå efter der. Dvs. der kan LEGES…

Selvom jeg synes at kjoler er lidt mere festlige end nederdel og bluse, vil jeg gå efter sidstnævnte. Så kan jeg købe en nederdel, som kan sættes med 2 toppe.

Konfirmations outfit nr. 1

Den første konfirmation er hos min guddatter og hele familien skal med. Jeg ved derfor at det ikke bliver  en “vi danser på bordene” fest, i hvert fald ikke for Manden og mit vedkommende.

Min tanke er noget klassisk med en kant. Da jeg pt. med 2 små børn ikke går specielt meget ud, synes jeg ikke der er nogen grund til at købe et direkte fest outfit. Jeg er derfor mere til at købe én lidt god ting, som så kan piftes op med en fx halskæde eller noget.

Det var med dette i mente at jeg har sammensat dette outfit.

Jeg skal til konfirmation, hvad tager man på

 

Nederdelen fra Closet, ses på billedet til at være meget lang, det er den ikke. Den går til lidt under knæet. Jeg synes den blå-lilla farve er virkelig fin og ikke mindst festlig. At jeg så vælger en skjorte, som denne fra See-By-Chloe, er fordi den er så fin.. Lige min stil. Og den kan jo pyntes op med en stor halskæde. Den behøver måske heller ikke at være lukket helt op i halsen. Der er mange ting, der kan gøres for at bluse er perfekt til en konfirmation. En anden fordel med skjorten er at den kan bruges på kontoret efterfølgende. Skoene står allerede i skabet, så de er oplagt at tage på. (De er i aktion her)

Konfirmations outfit nr. 2

Jeg er i dette andet outfit, blevet inspireret af Costume, som viser et outfit med en lyserød nederdel og navy skjorte begge fra Gucci. Nu er Gucci jo heldigvis hypet så meget for tiden, at det er muligt at finde inspireret tøj i High Street butikkerne, så det har jeg gjort.

Lyserød nederdel til konfirmationen

 

Nederdelen er fra H&M, og jeg kunne desværre ikke finde en navy skjorte, men denne sorte fra Neo Noir, synes jeg kunne være så flot sammen med nederdelen. Fordelen med skjorten er at den også sagtens kan  bruges en dag på kontoret.

Skal I til nogen konfirmationen i år, og er der dresscode?

/Annette

Følg min blog på Bloglovin' eller via Facebook
Share:
error: Content is protected !!