Jeg anser mig selv for værende sådan rimelig kreativ. Jeg syr og broderer ting, noget jeg har lært fra min farmor og mormor.

Men strikke og hækle, det har jeg aldrig rigtigt fået lært mig, da ingen af mine bedstemødre kunne strikke eller hækle. Det kan irritere mig lidt. Jeg kan nemlig godt lide at sidde med noget i hænderne når jeg ser TV. At brodere kan være svært her om vinteren, hvor lyset spiller en vigtig rolle og så er det et mønster, der skal broderes efter.

Mine strikke evner.

Jeg kan godt finde ud af strikke ret og vrang, men lave mønstre er ikke min stærke side, og jeg egentlig ikke ønsker at strikke tøj til mig selv eller ungerne er det oftest bare noget til huset jeg ønsker at strikke. Jeg har derfor fundet denne bog, der heddet Skønne klude. Hvor svært kan det være er der nok nogle der tænker og for dem der kan strikke er det nok ikke et problem, men for mig var det.

img_6989

Jeg har allerede forsøgt mig med lidt forskellige. Jeg har primært holdt mig til karkludene både fordi de er overskuelige men også fordi de er rare at bruge i køkkenet og mere miljøvenlige end dem jeg tidligere købte.

Nedenstående karklud er gentlig kun i ret, så den var ikke svær men jeg er vild med farve kombinationen.
img_6996

Den nedenståendékarklud er strikket i et mønster der hedder bygkornsmønster. Det krævede godt nok en lille blok ved min side, men jeg bestemt det var det værd.
img_7017

Hvis man besøger forfatterens blog kan man også finde nogle gode opskrifter der. Både klude som jeg har kastet mig over, men også andre fine ting. Susannes blog kan læses lige her http://susanne-gustafsson.dk/

Jeg har været i Søsterne Greenes og købe en masse bomuldsgarn så jeg kan strikke løs (Og ja jeg har opdaget at man kan købe bomuldsklude selv samme sted til mindre end hvad et garn nøgle kostet… )
/Annette

Følg min blog på Bloglovin' eller via Facebook
Del: