Efterår er årstiden for lagersalg og i år er ingen undtagelse.

Mailboksen er fyldt med invitationer, men jeg har ikke taget af sted til nogen lagersalg. Ikke at der er noget galt med lagersalg, det er ofte steder hvor der er gode penge at spare, men også til fejl køb. Ok måske flere fejlkøb end reelle gode køb.

Jeg er måske blevet for magelig til at stå i kø for et købe en bluse der har ligget på jorden. Jeg har været til lagersalg, hvor der var nogle der stod og hev i hver deres bukseben (og nej, det var ikke i en film) Jeg har stået i kø for at komme ind i hal, for derefter ikke at kunne prøve tøjet og stå i en endnu længere kø for at betale. Nej  det er ikke noget jeg længere prioterer i min hverdag.

Dertil kommer at alle de nye varer jo næsten altid kan fås på tilbud et eller andet sted, og hvis man gerne vil spare endnu flere penge, så findes der også online lagersalg. Hurtigt kan jeg Booztlet, Designers & friends eller Edie. Det er et par af de danske, i udlandet kender jeg fx også Yoox. Fordelene ved at købe i de “online lagersalg” er at man kan returnere, hvis det skulle være.

Sidste lagersalg

Mit sidste lagersalg var tilbage i 2017. Her var jeg til lagersalg hos Fonnesbech Copenhagen og købt denne skjorte (billedet er fra Pinterest)

En skjorte jeg har brugt flere gange.

Har I været til nogen lagersalg eller tager I den også hjemmefra?

/Annette

Følg min blog på Bloglovin' eller via Facebook
Del: