Forleden var jeg forbi en Samsø & Samsø butik og så at de havde fået en lille exclusive kollektion, kun til deres egne butikker og webshop. Hvad der fangede mit øje, var en fin helt start lyserød nederdel.

Jeg skulle selvfølgelig straks røre lidt, og jo den er ret tynd i silken, men det afspejler sig også i prisen. Jeg indrømmer jeg blev fristet. Men hvem køber en sart lyserød nederdel i september? Uhm.. så jeg lod den hænge, men jeg har dog tænkt på hvordan jeg ville style den, hvis den på et tidspunkt kommer hjem i mit klædeskab.

Lyserød silke nederdel – Sådan vil jeg style den.

En dag på jobbet vil jeg sætte den sammen med en skjorte. Ikke én figuret én, det synes jeg ikke vil klæde nederdelens silhuet. Den blomstret skjorte er fra Ganni. Èt par “Strømpe støvler” vil derudover passer perfekt til. Disse sorte er fra Notabene. I weekenden eller én dag hvor det er blevet rigtigt koldt, vil jeg tage en stor vamset sweater på. Den stribet her er fra Stine Goya, og bare så flot. Èt par lidt grovere støvler vil passe fint til sweateren. Jeg kan ret godt lide Chelsea støvlen fra Ecco.

 

Jeg har lagt mærke til at det åbenbart er ret så populært, at have disse exclusive kollektioner, kun til egne butikker.

/Annette

Følg min blog på Bloglovin' eller via Facebook
Del: