Mig og mine sko

Mine sko er ligeså vigtige som tøjet. Nej, ok måske ikke. Måske er skoene vigtigere. Jeg er vild med sko.
Jeg faldt forleden over dette citat, som jeg faktisk ikke kendte, men nu vil have til at hænge så jeg kan se det ofte:

You can never take too much care over the choice of your shoes. Too many women think that they are unimportant. But the real proof or an elegant woman is what is on her feet.

Christian Dior

Et citat jeg synes er så sigende og passende for mig. Sko kan for mig gøre et outfit godt eller fantastisk. Jeg vil derfor skrive et helt indlæg kun om mine sko.. (Eller et udsnit af dem)

De meget klassiske

Nogle af de mest klassiske sko jeg har i mit skab, er nok disse grå pumps fra Gianvito Rossi.

De klassiske sko

Jeg er virkelig glad for dem, og bruger dem meget. Gianvito Rossi har disse klassiske pumps i 3 hæl højder, 10,5, 8,5 samt 7. Mine er 8,5 cm. Hælen sidder virkelig godt på foden, så for mig er de behagelige at gå med. Jeg kan bedst lide når en pump er  i ruskind.

De lidt mindre klassiske

Nogle andre klassiske sko, jeg også bruger meget er disse bordeaux pumps, med et lille tvist.

Jeg kan godt lide at selvom de er meget klassiske, så er der lidt kant. Derudover er de lige lidt lavere end de grå, så de er til de dage hvor jeg har mange møder.

Brude skoene

Der er nogle, der siger at bruge sine brudesko bringer ulykke. Jeg bruger fortsat mine efter 11 års ægteskab og jeg synes nu det går meget godt. Jeg er ikke til traditionelle hvide satin brudesko, og jeg valgte disse fordi jeg gerne ville kunne bruge dem efter. Jeg bruger dem ikke så ofte mere, da de er ved at være slidte, så jeg sparer på dem.


Det er i beige lak.

De vilde sko

Min sko på gerne larme. Et klassisk outfit kan ændres helt ved de rette sko. De vildeste jeg har pt er disse pink sandaler.

De er Rupert Sanderson, og en julegave fra min mand for et par år siden. Jeg havde guidet ham på vej, men er nu lidt stolt af at han kastede sig ud i den. Jeg bruger dem oftest med strømper, da jeg faktisk synes de er flottest sådan.

Yndlings skoene

Jeg har svært ved at skille mig af med mine sko. Og det er de næste et bevist på. Det er jo svært at udvælge blandt skønhederne, men hvis nu jeg skal vælge, er der 2 par der stikker ud. De bliver ikke smidt ud.

De grønne er fra et mærke, der desværre ikke findes mere, Otto et Moi. Da jeg så skoene i et blad, endte jeg med at ringe hjem fra Colombia for at få dem lagt til side. Jeg er vild med den grønne farve, kombineret med det blå. De kan virkelig trække et outfit op.

Fugleskoene har jeg købt i Argentina. Desværre havde jeg dem på en meget regnfuld dag, og lædersålen har løftet sig. Derfor kan jeg pt ikke gå i dem, men jeg har ikke smidt dem ud, for jeg håber fortsat på at finde en løsning til at få dem lavet. Jeg er vild med broderiet, og fortryder jeg i sin tid ikke købte dem i mange flere farver. Divia Shoes findes heller ikke mere.

Seneste køb.

Jeg køber efterhånden ikke så ofte sko mere. Jeg køber gerne færre men nok lidt dyrere sko. Jeg nyder virkelig at tage et par gode sko på. Jeg udsætter min sko for noget af et pres ved at gå i højhælede sko de fleste dage på arbejdet, at det mindste jeg kan gøre at er sikre de sidder godt.

Mine seneste sko, købte jeg på udsalg. Her kan man virkelig spare noget.

Det blev et par sorte ruskinds pumps fra Nichloas Kirkwood. Jeg er så glad for dem. De sidder igen perfekt. Skal øve mig lidt i at gå med dem, da hælen er anderledes sådan skrå i det. Der er en perle under hælen, som inderst er guld. Igen lige lidt kant…

Mellem jul og nytår, var jeg en tur i Illums for at kigge på sko. Jeg havde sat mig selv et budget, men desværre var de ikke sat nok ned. 14 dage efter var det sat yderligere 10% ned og dermed indenfor mit budget. Måske derfor er jeg ekstra glad for dem, da jeg ikke brugte flere penge end jeg havde besluttet mig for.

Drømme skoene

Jeg har da selvfølgelig også et par drømmesko. Jeg tror dog ikke at de bliver næste køb, men smukke er de nu.

Sort vamp er drømmeskoene

En sort ruskind Vamp fra Gianvito Rossi. Jeg har set at de nu også fås i 8,5 cm. Måske er 10,5 cm mere raffineret, men bestemt ikke så praktisk. Jeg har fra de kom frem, synes de er små kunsterværker, og vil elske at se dem på min fod. Jeg har dog aldrig set dem på udsalg, og prisen er bare for høj.

Jeg har været så “desperat” at jeg har haft et par efterligninger, men jeg blev aldrig helt glad for dem. De var heller ikke behagelige at have på, og gik ret så hurtige i stykker.

Hvad er dine drømmesko?

/Annette

Følg min blog på Bloglovin' eller via Facebook
error: Content is protected !!