Mig og mit hår

Jeg har meget hår, som i rigtigt meget. Jeg er ikke stor fan af at gå til frisøren, da jeg har oplevet op til flere gange at de brokker sig så meget over alt mit hår når de skal farve det. Jeg betaler jo for det, så jeg forstår det ikke (Sådan var det heldigvis ikke sidste gange hos Greenhair på Østerbro)

Nå, men med langt hår og så meget af det, så jeg har det nok i en hestehale sådan cirka 300 dage om året. Men det må jo gerne være nogle pæne elastikker, og derfor er jeg faldet pladask for disse elastikker fra norske bondep.no, som også er pæne på håndleddet. Har lige tilføjet 2 nye i sommerfarver.

Heldigvis er moden pt, at man skal bruge spænder, så jeg bruger da bestemt også mine klips oftere og oftere.

/Annette

Følg min blog på Bloglovin' eller via Facebook
Share:

4 Comments

 1. 12. juni 2018 / 13:12

  Hvor er dine spænder fra?
  Jeg har også altid knold eller hestehale, når man har meget hår, er det som at have en uld sweater på når det er løst 😉

  • Annette
   Forfatter
   12. juni 2018 / 19:44

   Jeg har købt dem på AliXpress men de fås også på Abelone Holte (dog en lidt anden pris end på ali;-) )

   /Annette

    • Annette
     Forfatter
     13. juni 2018 / 15:10

     Firmaet hed AWAYTR hvis det gør søgningen nemmere 🙂

     /Annette