Tænkt på den belastning dine fødder dagligt har?

Noget der for mig altid har betydet meget er pæne fødder. Hæl sprækker kan ikke kun være til stor gene for ejermanden det er heller ikke specielt pænt at se på.

Éns fødder bærer på en ret så tung byrde, så man skal passe godt på dem. Jeg er begyndt at gå til fodterapeut ca hver 6. Uge. Da jeg går ret meget i høje hæle ved jeg at mine fødder har brug for ekstra pleje.

Jeg har købt denne fodcreme hos fodterapeuten som jeg bruger hver aften inden jeg går i seng.
Cremen har en fed konsistens som dog hurtigt tørrer ind og så dufter den dejligt af eukalyptus.

Ind imellem mine tider hos fodterapeuten prøver jeg at få taget et par fodbade. Ikke tit nok men her bruger jeg fodbade salt fra Matas.

Disse små fødder er så nemme. Et meget billigt tricks jeg har hørt er at man skal huske når man har været i bad lige med håndklædet køre dem en ekstra gang over fødderne for ofte er håndklædet lidt stift i det.

Når jeg virkelig har tid

Det sviner lidt men noget jeg gør en gang i mellem efter et fodbad er at bruge en skrub af kaffegrums. Der er en eller anden form for olie i grumsen som gør ens fødder super dejligt bløde og lidt brune, men det så væk i vask.

Hvorfor?

Det er vigtigt at passe på sine fødder

Jeg passer godt på mine fødder, så jeg ikke får problemer med at have sko på som fx disse fra Rupert Sanderson set hos Kassandra.

 

 

/Annette

Følg min blog på Bloglovin' eller via Facebook
Del: