Noget jeg virkelig inspireres af er når stylister kan det med mikse mønstre på kryds og tværs. Altså mikse tern, prikker, blomster og striber eller hvordan det nu skal være. Jeg synes det kan være svært for det kan også nemt komme til at lige.. ja, jeg ved ikke hvad jeg skal kalde det – et dårligt forsøgt ( i mangel og bedre)

Jeg prøver tit, men det er sjældent den sidder der – men forleden synes jeg det lykkedes.


Når jeg gerne vil inspireres.

Der er heldigvis mange steder, hvor jeg kan hente min inspiration i dag. Instagram og ikke mindst Pinterest. Jeg har her efterhånden mange opslagstaler (eller Boards) med forskellige “emner”. Blandt andet end der hedder Mønster Mix. Her har jeg samlet nogle af de bedste til at mikse mønstre på kryds og tværs – nogle jerg bliver inspireret af. Jeg kan godt lide når især tern er et af de mønstre der leges med, om der så “tilsættes” blomster, striber eller prikker gør ikke så meget. Da jeg for efterhånden en del år siden starter på mit nye arbejde, lykkedes det mig også.

 

Jakke: Dixie Grey, Skjorte: Lovechild 1979 (Meget lignende fås her), Nederdel: Grifoni

 

/Annette

Følg min blog på Bloglovin' eller via Facebook
Del: