Mønstre på kryds og tværs

Noget jeg virkelig inspireres af er når stylister kan det med mikse mønstre på kryds og tværs. Altså mikse tern, prikker, blomster og striber eller hvordan det nu skal være. Jeg synes det kan være svært for det kan også nemt komme til at lige.. ja, jeg ved ikke hvad jeg skal kalde det – et dårligt forsøgt ( i mangel og bedre)

Jeg prøver tit, men det er sjældent den sidder der – men forleden synes jeg det lykkedes.


Når jeg gerne vil inspireres.

Der er heldigvis mange steder, hvor jeg kan hente min inspiration i dag. Instagram og ikke mindst Pinterest. Jeg har her efterhånden mange opslagstaler (eller Boards) med forskellige “emner”. Blandt andet end der hedder Mønster Mix. Her har jeg samlet nogle af de bedste til at mikse mønstre på kryds og tværs – nogle jerg bliver inspireret af. Jeg kan godt lide når især tern er et af de mønstre der leges med, om der så “tilsættes” blomster, striber eller prikker gør ikke så meget. Da jeg for efterhånden en del år siden starter på mit nye arbejde, lykkedes det mig også.

 

Jakke: Dixie Grey, Skjorte: Lovechild 1979 (Meget lignende fås her), Nederdel: Grifoni

 

/Annette

Følg min blog på Bloglovin' eller via Facebook

4 Comments

 1. 24. februar 2020 / 17:11

  Du har rigtig styr på dine outfits, ser altid smart og godt ud. Jeg kan slet ikke finde ud af mønstre og holder mig derfor til ensfarvet. Går det højt for sig, er tøjet måske med en lille stribe.

  Kh fra Janet

  • Annette
   Forfatter
   25. februar 2020 / 20:53

   Tak Janet. Det vigtigste med tøj er at man har det godt i det, så dejligt du ved hvad du kan lidt
   /Annette

 2. 24. februar 2020 / 18:25

  Hej Annette
  Synes du er lykkedes meget godt med dit mønster mix

  Jeg er også vild med Pinterest som inspirationskilde og er dagligt med på en kigger

  God mandag aften til dig
  Kh
  Louise

  • Annette
   Forfatter
   25. februar 2020 / 20:52

   Tak Louise. Ja, Pinterest er jo et stort mode-,hobby-, strikkeblad med mere.
   /Annette