Jeg har været en tur i klædeskabet, og det er der kommet et indlæg om Morgengaven ud af.

Da Manden og jeg skulle give hinanden morgengaver (hvilke man selvfølgelig ikke nødvendigvis skal gøre, men vi havde lyst til) ønskede jeg mig en taske. Jeg havde ikke lyst til en taske der på det tidspunkt var meget oppe i tiden, men én taske jeg vidste jeg ville have glæde af i mange år.

Nogle måneder efter vores bryllup var vi på en tur til Dredsen, hvor jeg så den taske der opfyldte de ting jeg ønskede mig ved en taske der skulle gives som morgengave.

 

Morgengaven blev en taske fra Escada.

Escada  er et tysk brand, der ikke længere er nemt at opstøve i Danmark. De havde rent faktisk en butik på et tidspunkt på Strøget, men lukkede igen. (Hvis jeg ikke husker meget galt, så lå den der på hjørnet ved Magasin der hvor Companys ligger i dag.)

Hvad jeg specielt godt kan lide ved tasken er at den kan bruges på mange forskellige måder. Oftest bruger jeg den nok over skulderen, da det nu engang er nemmest med børn og andre ting i hænderne.

Selvom tasken har over 10 år på bagen, synes jeg fortsat den er klassisk og jeg bruger den også ret så tit. Jeg synes læderet har holdt sig meget  fint, og der er kun lidt brugsspor på håndtaget, som er blevet lidt mørkere af brugen.

(Manden fik et ur, hvis noget tænker over dette)

 

/Annette

 

pt. nederdelen på billedet er fra MSGM (som jeg også har på date) og skjorten fra Baum und Pferdgarten.

Følg min blog på Bloglovin' eller via Facebook
Del: