En ny navy kjole

Jeg har købt mig en ny navy kjole. Jeg har allerede haft den på et par gange, hvilke er godt, for det er et impuls køb. Jeps, det sker desværre engang imellem.

Jeg har også kjolen med lange ærmer, men da den er sort har det ikke lykkedes mig at forevige den på et godt billede. Jeg har brugt kjolen mange gange i løbet af vinteren, så nu har jeg også købt mig en mere sommerlig udgave, i navy.

 

Jeg har noget med kjoler, jeg ved det. Men jeg har været så glad for kjolen med lange ærmer, ja så var det oplagt at jeg også skulle have den med korte ærmer og så manglede jeg lige en navy kjole. .

 

Jeg vild med det løse snit, farven og det sommerlige snit, som jeg fortsat kan bruge på kontoret.

Kjole: YAS, Solbriller: Dior, Sko: Ukendte

På billederne har jeg bare ben, men jeg har også brugt den med strømpebukser, hvilke også fungerer. Når vi skal på sommerferie, her i Danmark skal jeg have den med til et par sneakers og strik (Evt. vest)

Har du noget i dit klædeskab, som er samme model i flere farver?

/Annette

 

Følg min blog på Bloglovin' eller via Facebook

2 Comments

 1. 17. juni 2020 / 5:18

  Super fin kjole, og blåt klæder alle godt. Jeg har masser i samme model m/forskellig farve. Både klæder og sko. Min farveskala er hvid, grå, blå og sort. Og med garderobe i hhv. Danmark og Frankrig, er det oplagt at købe 2 stk, hver gang jeg falder over noget jeg synes er smart.

  Kh fra Janet

 2. 17. juni 2020 / 6:03

  Fed kjole du har købt Annette og navy blue er lige ‘down my alley’ – jeg har masser af blåt tøj

  Jeg kan godt i ny og næ finde på at købe typisk den samme t shirts i flere farver, hvis modellen er tip top.

  Kh
  Louise

error: Content is protected !!