Ny t-shirt

Jeg har købt mig en ny t-shirt. Det var meningen at jeg skulle have brugt den til en have fest Manden og jeg var til her i august. Men den nederdel jeg havde tænkte mig at sætte den sammen med, det fungerede bare ikke. (En nederdel jeg købte tidligere på året, men endnu ikke brugt – et helt igennem impuls køb og det tegner sig til et fejlkøb)

Så det er god at T-shirten kan bruges på kontoret, som outfittet herunder er fra.

Ny t-shirt

T-shirt: Kenzo, jakke: Inwear, Bukser: Zara, Sko: Micha

 Jeg sad og bladrede nogle gamle indlæg igennem og opdagede at jeg tilbage i 2017 havde skrevet netop om denne t-shirt og nu er den så i mit klædeskab.

/Annette

Følg min blog på Bloglovin' eller via Facebook
Share:

1 Comment

  1. 28. august 2019 / 9:29

    Øv øv med nederdelen. Sådan er det desværre. Godt du erkender det. Den må på Trendsales eller noget tilsvarende.
    Ellers en pæn t-shirt. Den kan du sagtens bruge med bukser som her 🙂 Svært at se farven pga. modlyset, desværre. Men forestiller mig den er rød 🙂