Ny taske

Mit taske brug har her indenfor det sidste års tid ændret sig. Jeg gider ikke så meget skifte mellem taske i hverdagen og weekenden. I weekenden skal det være praktisk, den skal kunne klare såvel en shoppetur som en  tur på legepladsen og der er min Nano Speedy fra Louis Vuitton perfekt.

 

Desværre er læder slippen ved lynlåsen knækket af, så den er lidt svær at lyne. Jeg overvejer derfor om det er på tide at købe en ny. Jeg har haft min nano speedy (før den fik dette fine navn) vel i en 15-20 år så den har bestemt tjent mig godt. Hvad jeg pt er specielt glad for er at den i hverdagene blot kommer ned i min større taske hvor der er plads til lidt mere, blandt andet min kalender.

Jeg overvejer meget om jeg skal købe en ny speedy eller jeg skal købe en helt anden.

Her er lidt hvad jeg har kig på.

Forhåbentlig kan de også holde 15-20 år.

1. Er fra Mulberry. Meget klassisk, måske lige på grænsen til det kedelige. Til gengæld kan den nok holde i mange år både kvalitetsmæssigt og designmæssigt. Fordelen er bestemt også at den kan puttes ned i en større taske uden problemer. 2‘er fra Chloé er nemlig lige det større og jeg ved ikke om den kan være i en anden taske. Men jeg synes den er super flot hvorfor den er kommet med i mine overvejelser. 3‘eren er en anden fra Louis Vuitton. En ide jeg har tyvstjålet fra hende her. Men den er flot, virkelig flot. Igen i den lidt større side. 4‘eren er en gammel kending på min ønskeseddel. Den lille firkantede Soho taske fra Gucci. Størrelsesmæssigt minder den meget om den jeg har, så ingen problemer her, det er mere om læderet er holdbart nok kontra canvasen.
Jeg går i tænke boks og sparer også op. Hvilke synes I jeg skal overveje?
/Annette

Følg min blog på Bloglovin' eller via Facebook
Share:
error: Content is protected !!