Så er januar slut. Et måned plaget af lidt får meget sygdom, så det er ikke blevet til så meget udsalg for mit vedkommende, andet end hjemme foran skærmen. Så der er da kommet lidt nyt i skabet. Jeg har tidligere skrevet om hvad jeg ville lede efter, og her er så hvad det blev til.

 

 

Det blev til vinterfrakken. Èn flot blå sag fra Baum und Pferdgarten. Grunden til at det blev denne, skyldes den flotte blå farve, det afslappede udsendende, længden og ikke  mindst detaljen på ryggen som jeg synes er meget fin. Den er ikke foret specielt meget, så jeg regner ikke med at den er specielt varm. Det er spå nok mere en overgangsjakke end noget andet, men  det er den frakke som den skal erstatte jo egentlig også.

Jeg ledte også efter en sweatershirt fra Custommade, men jeg har ikke rigtigt fundet det til en pris som jeg ville give,  så jeg faldt for denne  fra Gestuz. Det er jo ikke ligefrem fordi camouflage normalt er noget der finder ind i mit klædeskab, men jeg faldt 100% for broderiet på forsiden. Jeg viser en anden gang, hvordan jeg får den til at passe med det jeg allerede har i skabet.

 

Håber I også har fået fat i det I ledte efter.

 

/Annette

Følg min blog på Bloglovin' eller via Facebook
Del: