Nytårsaften – outfittet

Blot fordi nytårsaften foregik hjemme med mand og børn, kunne nytårsaftens outfittet godt afspejle noget andet – og det gjorde det.

Jeg havde ikke været ude og købe noget, alt er fra klædeskabet, og mere eller mindre gamle kendinge. Blandt andet mine pink satin sko fra Rupert Sanderson, som jeg allerede har vist i indlægget “Mig og min sko“.

Nytårsaften skulle først og fremmest være hyggelig for drengene. Vi havde bestilt sushi fra den lokale åbnet en helt speciel falske champagne, for vi synes der var lidt meget der skulle fejres. Blandt andet min mands veloverstået MBA.

Nytårsaften outfittet

Selve nytårsoutfittet blev fundet frem i klædeskabet. Jeg synes ikke jeg havde behov for noget nyt, og jeg endte da også med at blive ret tilfreds med outfittet, som når vi en gang skal ud igen, sagtens kan gentages.

Sko: Rupert Sanderson, Jakke: Armani, Bluse: Inwear, Nederdel: Emm Copenhagen, halskæde: Neo Noir

Tyl nederdelen er efterhånden et par år gammel, men det er ikke mange gange jeg har brugt den. Synes det kan være svært at finde noget at sætte sammen med den, uden at det bliver for kostumeagtigt.

Heldigvis fandt jeg min sort top frem. En top, der efterhånden har reddet mange festelige outfits. I bund og grund en meget simpel top, men den kan dresses op og ned alt afhængigt. Derfor ganske brugbar.

Nu går jeg jo ikke til fest sådan dagligt med toppen samt tyl nederdelen får nu lov til at blive hængende til de dage…

/Annette

Følg min blog på Bloglovin' eller via Facebook
Share:

2 Comments

 1. 3. januar 2021 / 15:57

  Super fin og festlig ser du ud.
  Til hverdag kan du fx sætte nederdel og en lidt grov striksweater sammen – plus nogle rå støvler til, det ser ret cool ud.

  • Annette
   Forfatter
   3. januar 2021 / 19:14

   Tak Janet. Og fantastisk idé med en lidt grov strik, så skal jeg bare finde det rette mønster til sådan én 😉
   /Annette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: Content is protected !!