Forleden var manden og jeg på date. For ikke altid bare sætte os på en restaurant eller cafe, skulle der ske noget andet. Vi tog derfor i Øksne hallen for at se Olympus Perspective Playground. 
Omdrejningspunktet for udstillingen var som navnet nok antyder, Olympus’s produkter. Når man kommer ind via den gratis indgang får man udleveret et digital kamera samt ikke mindst et SD-kort, og så kunne der ellers leges.


På ovenstående billede er jeg inde i en “kasse” hvor når jeg bevægede mig, var der forskellige toner. Som jeg viser på billedet, var det ganske sjovt og lidt mystisk.

På nedenstående blev der i et rum leget med perspektiv på en lidt gammeldags måde.

Mit total yndlingsøjeblik var da vi blev lukket ind bag et sort forhæng. Kun manden og jeg.  Jeg anede ikke hvad der skulle ske, men her skete der magi.

En tysk kunstner, som jeg desværre ikke fik navnet på, kiggede på os og så gik han ellers i gang. Han blev “overrasket” over min grønne kjole så den blev udgangspunktet. Jeg blev sat på en stol og han løb rundt med grønt lys omkring mig. Derefter skulle jeg ændre mine hænder. Til sidst kunne kameraet sætte de forskellige billeder sammen og resultatet ses her:

Jeg er vild med billedet og ikke mindst at have fået lov til at opleve hvordan en kunstner arbejder.
SD-kortet fik vi lov til at tage med, derfor alle disse billeder.

Jo jo i bund grund er det en reklame legeplads, men jeg havde det virkelig sjovt, og det var/ er vel det vigtigste når det kommer til stykket.

Udstillingen kan nås at ses endnu, da den er der til den 23. Juli.
/Annette

Følg min blog på Bloglovin' eller via Facebook
Del: