For er par weekender siden købte jeg en by skjorte.

Købet blev foretaget i en fysisk butik hvilke jo desværre sker mere og mere sjældent for mig.

Ca 2 gange om året er jeg ude og shoppe med en veninde. Vi glæder os begge meget til den planlagte dag og har ofte på forhånd planlagt “ruten” mm.

Der er nu ikke så meget planlægning i det, da der 99% af gangene er de samme butikker vi besøger.

Én af de butikker vi altid besøger er Another Nué på Krystalgade. Udover jeg er ret glad for Lovechild 1979, har de i butikker også andre lækre mærker som fx. No21, som jeg også er ret så vild med.

Udover at ruten næsten er klar, plejer jeg også at have gjort mig nogle overvejelser inden om hvad det er jeg gerne vil kigge efter og ikke mindst prøve. Sådan var det ikke denne gang, så denne skjorte er faktisk et “impuls” køb. Men mit første i år, hvilke har været min strategi i at blive en mere bevidst forbruger.

Skjorte: Lovechild 1978, Nederdel: Baum und Pferdgarten, Sko: Nicholas Kirkwood

Ulempen ved impuls køb er jo ofte at det kommer på 1 gang og så er det det. Sådan har jeg det ikke med denne skjorte. Trods prikkerne er det en alsidig silke skjorte, der kan gå med meget. Så jeg glæder mig til at den skal bo i mit klædeskab længe…

/Annette

Følg min blog på Bloglovin' eller via Facebook
Del: