Om at handle i en fysisk butik – og en ny skjorte

For er par weekender siden købte jeg en ny skjorte.

Købet blev foretaget i en fysisk butik hvilke jo desværre sker mere og mere sjældent for mig.

Ca 2 gange om året er jeg ude og shoppe med en veninde. Vi glæder os begge meget til den planlagte dag og har ofte på forhånd planlagt “ruten” mm.

Der er nu ikke så meget planlægning i det, da der 99% af gangene er de samme butikker vi besøger. udover at planlægge ruten, er internettet også tit undersøgt inden, så når vi går i en fysisk butik, så ved vi hvad vi leder efter.

En fysisk butik der altid besøges

Én af de butikker vi altid besøger er Another Nué på Krystalgade. Udover jeg er ret glad for Lovechild 1979, har de i butikker også andre lækre mærker som fx. No21, som jeg også er ret så vild med.

Udover at ruten næsten er klar, plejer jeg også at have gjort mig nogle overvejelser inden om hvad det er jeg gerne vil kigge efter og ikke mindst prøve. Sådan var det ikke denne gang, så denne skjorte er faktisk et “impuls” køb. Men mit første i år, hvilke har været min strategi i at blive en mere bevidst forbruger.

Skjorte: Lovechild1979 | Official website – Lovechild 1979, Nederdel: Baum und Pferdgarten, Sko: Nicholas Kirkwood

Ulempen ved impuls køb er jo ofte at det kommer på 1 gang og så er det det. Sådan har jeg det ikke med denne skjorte. Trods prikkerne er det en alsidig silke skjorte, der kan gå med meget. Så jeg glæder mig til at den skal bo i mit klædeskab længe…

/Annette

Følg min blog på Bloglovin' eller via Facebook
Share:

2 Comments

 1. 24. oktober 2019 / 16:40

  Hej Annette
  Sikken en skøn skjorte du har købt og den matcher din grønne nederdel perfekt

  Jeg køber en del af mit tøj på nettet, men jeg synes nu også det er hyggeligt at shoppe i butikker, når jeg har tiden til det men indrømmet det er let at købe på nettet specielt når jeg kender mærke, størrelse etc har du nogen favorit web butikker?

  God aften
  /Louise

  • Annette
   Forfatter
   25. oktober 2019 / 19:23

   Hej Louise.
   Har det på samme måde, det meste er efterhånden online hvilke er så ærgerligt men praktisk ‍♀️
   /Annette

error: Content is protected !!